20-12-2009, 11:47 AM
Hey!Din nou, trec si eu pe aici.Ideea ta cu baiatul gheisa nu e rea deloc:-? Chiar mi-ar placea sa vad asa ceva(defapt sa citesc)
Capitolul a fost fantastico//o Mi-a placut enorm.
So, candva(acu' vreo cateva zile)ziceam io ca Sakurai poate da dureri de cap.Ei bine, acum incep sa cred ca asta e unul din lucrurile lui preferate: sa duca oamenii in pragul nebuniei.
Scena din capitol a fost cat se poate de hot.Si se pare ca baiatul nostru mai vrea.Mi-a placut faza de la sfarsit:
So, greselile, ei bine, asta e treaba Adynei.Sper sa vii repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris!Ja-ne!:bye:
Capitolul a fost fantastico//o Mi-a placut enorm.
So, candva(acu' vreo cateva zile)ziceam io ca Sakurai poate da dureri de cap.Ei bine, acum incep sa cred ca asta e unul din lucrurile lui preferate: sa duca oamenii in pragul nebuniei.
Citat:- Tu ce vrei de la mine?Exemplu: daca ii cere sa se arunce intr-o prapastie se arunca?:ask: De asta am zis ca poate da mari dureri de cap *auch*
- Vreau doar ceea ce eşti dispus să îmi dai. De asta şi întreb. Ca să ştiu ce să cer.
Scena din capitol a fost cat se poate de hot.Si se pare ca baiatul nostru mai vrea.Mi-a placut faza de la sfarsit:
Citat:- Ştii ce? Am nevoie de ajutor cu altceva, i-am răspuns nonşalant. Vreau să ajung- am rostit încet şi lent- cât mai repede posibil- am continuat ceva mai rapid- în patul tău.Si eu vreau acelasi lucru:)) Sa mai vad inca o partida intre ei...ceva mai lunga!
So, greselile, ei bine, asta e treaba Adynei.Sper sa vii repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris!Ja-ne!:bye:
I'm Kira.