Heya again ^^ Doamne nu sti cat am asteptat continuarea si pot sa spun intr-un cuvant ca este superba . Am citit celalalte comentarii , deoarece am dorit sa vad ce cred ei despre acest fic , dorind sa vad daca au aceeasi parere xD Am vazut acea mica discutie :-S . Eu nu o sa te acuz niciodata de plagiat , doamne fereste :-J . Plagiat inseamna aceeasi idee [ adic sa nu fie nimic original ] , iar ideea fic-ului tau nu este aceeasi ca a celuilalt fic . Oricum la rubrica Fic-uri Anime sunt o gramada de fic-uri cu personajele din Naruto de exemplu , dar asta nu inseamna ca se numeste plagiat :> Ma rog , sa nu te lasi din scris , deoarece imi place enorm aceasta idee . Sunt o mare fana a acestui fic si doresc sa fie continuat :x Plus ca Cinema Bizarre e cea mai tare trupa deci trebuie sa se vorbeasca despre ea intruna xD Eh sa revenim la cel de-al doilea capitol :
Pur si simplu nu doream sa se mai termine . Mi s-a parut atat de romantic xD Mi-a placut discutia dintre cei doi la suc . Imi imaginam scena in capul meu xD Ah , nu doream sa se mai termine =]] . E incredibil ceea ce scri , imi plac enorm ideeile tale .
Quote: - Strify e cu tine?
- Da. Ce-i cu tonul ăla îngrijorat? Cine a murit, iar?
- Nimic, nimic... Poţi să-i spui că am o problemă mare pe care numai el o poate rezolva prin metode pe care doar el le ştie?
Am murit la faza asta =]] Ce pervers vorbeste Yu Doamne , e fenomenal Yu asta ><
Greseli n-am vazut , nimic de criticat la acest capitol . Astept cu nerabdare continuarea , sper sa vina repede . Spor la scris <33 Te pup dulce dulce dulce xoxo
Pur si simplu nu doream sa se mai termine . Mi s-a parut atat de romantic xD Mi-a placut discutia dintre cei doi la suc . Imi imaginam scena in capul meu xD Ah , nu doream sa se mai termine =]] . E incredibil ceea ce scri , imi plac enorm ideeile tale .
Quote: - Strify e cu tine?
- Da. Ce-i cu tonul ăla îngrijorat? Cine a murit, iar?
- Nimic, nimic... Poţi să-i spui că am o problemă mare pe care numai el o poate rezolva prin metode pe care doar el le ştie?
Am murit la faza asta =]] Ce pervers vorbeste Yu Doamne , e fenomenal Yu asta ><
Greseli n-am vazut , nimic de criticat la acest capitol . Astept cu nerabdare continuarea , sper sa vina repede . Spor la scris <33 Te pup dulce dulce dulce xoxo
Don't try to be perfect . Just be yourself .