19-12-2009, 08:26 PM
Citat:Sasuke :Nu se incepe niciodata asa: Sasuke: .... si incepi sa povestesti
Citat:Dimineata sosi repede in Konoha. Ma trezesc somnoros si o privesc pe fata ce dormea
E o salata de verbe aici. Ori incepi la trecut ori faci la prezent
Citat: Respiratia ei calda imi mangaia umarul, iar mana ei era in jurul taliei mele.
se subantelge ca a ei, ca doar ea statea in pat cu el, nu alta tanti.
Citat:Zambesc si privesc geamul.
deja priveste geamul ? Unde e descrierea ?
Citat:Picaturile de ploate inca nu s-au oprit
ploaia nu s-a oprit, nu picaturile
Citat:fara virgula aici, cazand cu putere pe trandafirii din curtea mea si spalandule spalandu-le[/b] invata sa scrii corect gramatical.
Citat: Rozalia incepu sa se miste in bratele mele
Nu inteleg o chestie, deci el privea pe geam cum ploua si mai si vedea trandafirii aia nenorociti cum erau plouati si pe deasupra o tinea si pe sakura in brate ? cum vine frate asta ?
Citat:,fara virgula aia >.<
Citat:ajungand sa aiba nasul in drept cu al meunasul indreptat spre al meu poate vrei sa spui
Citat: Ochii mei negri ii patrundeau pe ai sai in timp ce inca o tineam in dratebrate
Citat: Un tunet strabatecamera strabatu camera mea virgula iar la auzul sau,fara virgula aici fata ma strangestrangea
Citat:Se baga la loc,fara virgula unde statea dimineata, cu capul in apropierea umarului meu. Apoi, dintr-o data,fara virgula isi puse capul pe pieptul meu, fara virgula ascultandu-mi inima cum bate.
Citat:infinita sau mai bine spus nesfarsita, - sau mai bine spus sunt sinonime in care timpul sta pe loc pana ne hotaram sa ne ridicam din pat, mergem in bucatarie si pregatim ceva de mancare.
Citat:Dupa ce ne asezam la masa,fara virgula aia acolo si ce naiba la ce timpuri lucrezi frate
Citat:-Pai sa vedem ce ti-as putea spune. Sunt fica fiica lui Rao si Marsis Haruno, conducatorii clanului Star Roses numai bun numele de filmul star wars , am optusprezece poti scrie si in cifre daca nu stiai asta, uite o stii acum. Se scrie si cu cifre ca nu loveste nimerni nu ciocanu in cap ani, iar cand aveam zece ani,fara virgula mama mea, Marsisfara virgula , a fost ucisa de unul din membri membrii Akatsuki, Sasori. Atunci am jurat ca ma voi razbuna si cand mai gasit in padure, FARA VIRGULA aia blestemata era dupa o lupta cu el.
Citat:-Stiu ce vrei sa zici. Cand aveam sase ani,fara virgula tot clanul meu a fost ucis de fratele meu. Mama... cand am vazut-o pe intinsa pe jos fara viata, plina de sange si cu ochii inchisi, fara virgula
Stii nu am mai continuat ca si asa ma durea capu si nici chef nu am sa-ti corectez tie ficul fara o idee originala care ma seaca. Stii care e faza, ca tu nu pui calumea virgulele alea si nici nu stii ce e aia descriere ca sari peste ea cum sare calul in arena. Nu e numai prima data cand vad ca ai pus o vorgula total alandala pentru ca asa este, nu le pui calumea deloc. Pui o mie de virgule fara sens si nici nu le pui calumea si unde trebguie mai bine nu le mai pui, sincer. Alta chestie pe care vreau sa o remarc este faptul ca ai o salata de verbe prost asezaste iar actiunea care se deruleaza in continuu nu o desfasori calumea in naratiune.
Nu stiu ce mai exact sa-ti zic caci ai o mare problema la verbe, virgule iar descrierea e total paralela cu ficul. daca tu crezi ca descriere inseamna doua trei lulele n-ai decat, dar aia la fikul asta nu e descriere. Mai lucreaza, iar in ultimul rand ca vreau sa inchei este faptul ca ideea este cum sa-ti spun nu e idee aia, pur si simplu este o idee cum sa-ti zic sa nu para dur, prea telenovela, sincer.
[edit by me] - ai vrut comentarii
-