Buna. Am observat ficul asta superb si nu m-am putut abtine sa nu iti las un comuletz :D. Yoate modurile de expunere le-ai imbinat perfect, iar descrierea a fost ceva foarte special. Imi place foarte mult ca ficul este scris din perspectiva lui Kiro, il iubesc pe "pushtiul" asta :X. Ideea de cuplu Kiro&Yu este una foarte reusita, desi mi-ar fi placut si Strify&Kiro. Macar cu un kiss sa ne alegem din "relatia" celor doi blonzi, pana isi face simtita prezenta Yu. Saracul blondin, pacat ca se taie, cred ca e foarte dureros acest lucru, as fi frumos sa se dezvete de acest obicei cat mai curand.
Astept cu nerabdare nextu' si iti urez succes in continuare. ;)
Kisu and bye
Astept cu nerabdare nextu' si iti urez succes in continuare. ;)
Kisu and bye
Hetalia
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...