Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The first and last kiss

Capitolul 1

Citat:Buna, ma numesc Haruno Sakura, am 18 ani, parul lung pana la fund de culoarea florilor de cires, ochi ca algele marii, cele mai splendide diamante de un turcoaz unic, iar pielea, ca spuma laptelui si fac innot de performanta.Vreau sa va povestesc si voua despre iubirea vietii mele......vreau sa va spun cum e sa crezi ......cum e sa fi dezamagit si......cum clepsidra fericirii se scurge cel mai repede dintre toate.Totul a inceput......

"Buna ziua copii sunt Sakura haruno si nu stiu sa fac o introducere calumea!"
Deci,introducerea e absolut aberanta,stai si spui cum arata ea,poate pe mine chiar nu ma intereseaza cum arata ea.Pe langa faptul acesta,semnele de punctuatie sunt puse aiurea rau de tot,si vrgula este in exces!

Este o seara de vara, cerul este o paleta[este ca o paleta] de culori calde[da ce,cerul este format numai din rosu,galben si portocaliu o.O] , in timp ce copacii de un verde viu se lasa mangaiati de vant[se aude prost,copicii de un verde viu,da ce poate sa fie si mort?].[alineat]Sunt in camera mea dintr-o vila [ce se afla intr-o vila]moderna cu doua etaje.[prea brusc treci de la o idee la alta,puteai sa pui virgula sau punct si virgula,si continuai cu litera mica]Camera mea are peretii de culoarea florilor de cires, si un perete din sticla care se deschide si da in balcon cu priveliste in gradina cu[de] trandafiri, unde am pus la umbra copacilor un hamac.Perdelele sunt de un roz pal[sunt de culoarea rozului pal], patul are asternuturi roz cu flori de cires este pus in fata peretelui de sticla lipit de peretele opus lui[mama,Sakura asta e mica printesa roz,toata camera e roz].In partea stanga a patului am dulapul cu usi glisante si oglinda in care sta toata garderoba mea[garderoba sta in oglinda?Cam asa se intelege].In dreapta am cateva rafturi prinse in perete pe care am medalii si diplome de la diferite concursuri.[ai putea sa precizezi la ce concursuri,ca noi nu dam in bobi sa vedem ce concursuri a castigat]In stanga a camereiam[camerei am] baia cu cabina de dus si tot ce imi mai trebuie si langa usa ce da in holul de la etaj[si langa baie se afla usa ce da in holul de la etaj].La etaj[repetitie] mai sunt si camerele parintilor mei si a fratelui meu mai mare cu 4 ani[virgula] Kiba si alte cateva camera libere.La perter[parter] aveam sufrageria, alta baie pentru invitati cand dam petreceri.[virgula,nu punct]biroul tatalui meu si bucataria ce dadea in curtea din spate de langa gradina cu [de]trandafiri.In curtea[repetitie] din spate aveam piscina si garajul in care tinem cele 4 masini.[hmm...tu jumate de capitol ne-ai descris cum este casa Sakurei,putin cam exagerata,adica nu ai facut- putin cam bogata,bine ca nu e milionara in euro,nici aia nu au 4 masini in garaj.Tu ne-ai descris decat un etaj si parterul,celalat etaj unde este,ca ai zis ca e vila cu doua etaje,iar parterul nu se numara la etaje]
Este duminica seara si maine [este] luni[asta stim si noi], ceea ce inseamna ca am scoala.[mergea o virgula si spus..."ora este foarte tarzie iar eu ar trebui sa ma culc"]Este foarte tarziu, mi-as dori sa pot dormi dar nu pot, simt cumva ca a doua zi imi va schimba viata complet[da ce acum este si ghicitoare?].[alineat]TRRRR!!!TRRRRR!!![alineat]De sub patura scot o mana si imi opresc ceasul ce suna de zor.Ma scol cu greu din pat si ma duc sa imi fac siesta[de dimineata,ca poate sa fie si cea de dinainte de culcare].Ies din baie si deschid dulapul.[virgula si cu litera mine in continuare]Imi i-au o fusta cu carouri, o camasa alba deschisa la primii trei nasturi si cravata rosie[mama da ce golanca ai facut-o,nu imi place].In picioare imi i-au niste pantofi negri si pe dedesubt mi-am pus niste ciorapi negri trei-sferturi foarte subtiri care se opresc sub fusta.Mi-am piptanat[pieptanat] parul si l-am lasat liber pe spate.[virgula si cu litera mica]Am[mi-am] luat ghiozdanul de pe biroul[birou,vezi ca pui articulatii unde nu trebuie,aici birou nu are nevoie de articulatie] ce era langa baie si am coborat la bucatare unde mi-am luat o gustare pentru mai tarziu.Nimeni nu era in casa ceea ce inseamna ca parintii mei sunt la servici si fratimiu la scoala.Am iesit pe usa si am luat-o pe jos la scoala far[fara] niciun[nici un] chef de a merge cu masina.Am ajuns mai repede decat ma asteptam.
-Sakura!Sakura!M-am intors si mi-am vazut prietena,Hinata o fata cu marul[parul] mov si ochii lila foarte rusinoasa[ochii sunt foarte rusinoasa,poate vroiai sa zici..."iar aceasta este foarte rusinoasa de fel!"].Era urmata[era urmata o.O?poate dupa ea se afla] de Temari o blondida[poate blonda sau blondina] nebuna ,Ten Ten[zbang,de unde a mai aparut si TenTen aici,si se scrie TenTen,nu Ten Ten] o satena la felde[fel de] nebunatica ca Temari si Ino[a aterizat si Ino aici] ce avea obisnuita ei coada la spate.
-Salut fetelor!(Sakura)[spuse Sakura]
-Buna!Apropo stiai ca azi vom avea un coleg nou?(Temari)[spuse Temari]
-Nu.Perfect !Un alt baiat la fel ca ceilalti sau o atitudine nou[chiar nu am intes fraza asta]?(Sakura) [zise Sakura]
-Este asa de dragut!Trebuie sa fie pe aici prin curte sa ti-l arat!Aha!L-am gasit!Cel care sta in coltul curtii la umbra ciresului.(Ten Ten)[zise TenTen]
Can[Cand] mi-am intors capul spre locul indicat de fete l-am vazutpe[vazut pe] el.Era frumos!Ca un inger picat din cer.Avea parul....[ce final "fabulos" ai facut]

Cam atat am comentat la capitolul 1,maine comentez si la urmatorul,ca deja ma dor degetele!

Răspunsuri în acest subiect
The first and last kiss - de Vampire - 18-12-2009, 10:24 AM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Vampire - 18-12-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Dizzy - 18-12-2009, 03:30 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Corina. - 18-12-2009, 06:13 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Dizzy - 19-12-2009, 12:50 PM
RE: The first and last kiss - de Vampire - 23-12-2009, 03:56 PM
RE: The first and last kiss - de Elena. - 06-01-2010, 12:39 AM
RE: The first and last kiss - de Suki - 09-01-2010, 03:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kiss my gentle burning bruise Allison 8 4.551 22-09-2011, 08:35 PM