Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The first and last kiss

Citat:CAP 2
Este un inger

Are parul negru ca taciunea si ochii de onix. nu prea imi place descrierea lui. Puteai sa o faci mai amanuntita.
-Sakura, s-a sunat hai in clasa ca daca intarziam nu stiu aici cred ca ai fi vrut ori "nu sti" ori "sti" ce o sa ne faca profesorii.
M-am dus in clasa cu fetele si m-am asezat in banca mea cu impreuna cu Temari.Dirigul nostru tocmai intra in clasa urmat de colegul cel nou.
-Copii astazi eventual de astazi ca nu ii tot una cu ce ai scris tu. Sa te fac sa intelegi astazi avem un coleg nou= doar ziua de azi avem un coleg nou; de astazi avem un coleg nou= incepand cu ziua de azi avem un coleg nou. Ii mai bine,nu? avem un coleg nou.Domnule Uciha O... nu ai tu... se scrie Uchiha, vino te rog frumos sa te prezinti.
-Sunt Sasuke Uciha Uchiha si vin din cartierul alaturat.Am note foarte bune si as vrea sa imi fac prieteni dar sa nu fie niste ratati.
-Multumim pentru prezentare.Stai in banca din spatele Sakurei te rog frumos.Domisoara cu parul roz.Vreau sa va aununt ca rpofeoara profesoara de auzi, stiu ca elevii nu o respecta da macar profesorii... limba romana da din cate am inteles eu is in Tokyo sau in Konoha. Acolo sunt sigura ca nu se invata limba romana:| este bolnava si profesorul de istorie are o problema in familie asa ca veti face numai sportul si desenul astazi.Va rog in astea doua ore in care o sa va face-ti de cap prin scoala nu face-ti galaie pentru alte clase au ore.
Dirigu' a iesit din clasa si toata lumea a inceput sa tipe.A fost zgomot mare si cum nu suport asa ceva mi-am luat telefonul si am iesit in curte unde m-am dus la locul nostru secret, numai al meu si al prietenelor noastre al prietenelor mele eventual nu al prietenelor noastre:-j.Este in spatele scolii intre 5 copaci un loc destul de mic unde avem un hamac pus de noi.Este liniste si frumos.Cand m-am asezat in hamac am vazut ca Sasuke m-a urmarit.A venit si s-a asezat langa mine.
-Deci tu esti fata cu parul roz si energica de care imi spuneau baietii?
-Presupun ca da !Dar de ce intrebi?
-Esti draguta si arati bine ...
-Este prima ta zi aici si deja urmaresti fete?
-Nu,nu urmaresc orice fete !Mi-ai placut de prima oara cand te-am vazut.alta dragoste la prima vedere
-Perfect !Inca unul pe lista! tare faza:))
-Ce lista?Sau este o chestie de-a fetelor ?
-Am facut o lista cu toti baietii din scoala care ma plac .
-Si cam cati ai?
-Cu tine 37!
-Oau! E ceva nu gluma!Deci dupa ore vrei sa te duc acasa ?
-O iau pe jos si nu pot pentru ca oameii care vor uncopr un corp sanatos si frumos mai trebuie sa faca si sport.
-Gimnastica?
-Nu, innot de performanta.Fac de cand eram mica si nu am ratat nici un antrenament si nici nu o voi face pentru un tip care se uita dupa fete si mai este si prima lui zi de scoala.
-Am fost cel mai popular in vechea mea scoala si macar acolo erau fete mai dragute care sa nu se poarte asa cu un baiat care o intreaba daca vrea sa iasa cu el.
-Am iubit pentru cultura ta.
-Si asta inseamna ca nu poti iesi cu nimeni.
-Daca ai fi cu o fata si ai vedea ca iese cu altul nu ai crede ca te inseala si ca vrea sa iti dea peste nas?
-Pai....cam da .Dar daca sunt doar prieteni nu are ce sa ma alarmeze!
-Si daca relatia lor evolueaza in timp.?Ce ai face?
-Buna intrebare ! Nu am ajuns in asa situatie deci habar n-am.
-Acum te rog sa ma scuzi dar ma cheama iubitul.
- Si ma rog frumos cine e ?
-Un tip din clasa 11 c pe nume Itachi.Trebuie sa ma vad cu el in 5 minute ca sa maintalnesc ma intalnesc cu fratele lui mai mic.Pa!
-Eu sunt fratele lui mai mic.
- Am vreo dovada?
-Numele de familie?
-Nu neaparat.Trebuie sa plec pa!
s-a pus de doua ori scz vina mea imi pare rau
am apasat de doua ori si l-am pus de doua ori am sa fiu mai atenta promit

Asta a fost capitolul doi^^.
Nu prea imi place descrierea, scartaie pe la incheieturi asa ca ar trebui sa o dai cu ulei prin a citi mai mult sau prin a consulta un vocabular sau internetul:-?
Dialogul, mai ales ultima parte a fost sec, dar si prima deci ai putea sa mai lucrezi si aici. Presupun ca sti cum trebuie sa arata un dialog bun, nu?
Naratiunea e ok, ai naratiune da sincer e cam grabita deci ai putea sa o mai descri ceva ca sa o faci bine.
Ideea pare interesanta, dar o sa vedem mai incolo.

Citat: CAP 3
Adevarul un titlu cam banal, puteai sa pui "Crudul adevar" sau "Adevarul doare cateodata" intelegi?

Ma indreptam spre clasa lui Itachi si cand ajung acolo..... Trei puncte sunt de ajuns le cam folosesti in exces SURPRIZA!......-||-Itachi se saruta cu Tya, o fata blonda cu parul lung prins in doua codite impletite cu ochii caprui inchis si buzele un rozaliu-siclam.Erau amandoi pe banca , Tya in bratele lui Itachi atata timp cat ea era in bratele lui nu putea fi pe banca:-?.Se sarutau cu atata foc si cu atata tandrete incat am inceput sa plang si nu m-am mai oprit.Ma gandeam la saruturile noastre si la toate imbratisarile si atingerile lui, la cum ma lua usor in brate si isi lipea buzele moi si carnoase de ale mele, le la cum isi strecura usor limba si se juca cu a mea......... iar faci exces de puncte. Trei ajungla cat de fericiti am fost...........-||-Am luat-o la fuga si am intrat in baia fetelor si nu am mai iesit pana la ora de sport.Colegii m-au cautat peste tot dar nu m-au gasit .Itachi dispera nu stia cum sa isi ceara scuze daca m-ar gasi.Am iesit din baie si m-am dus sa ma schimb iar Itachi s-a tinut dupa mine si si-a cerut scuze cum a putut mai bine.Inainte sa ma duc la ora am stat de vorba cu el.

[b] Nu prea am starea necesara sa iti corectez tot capitolul, dar fi sigura ca ar mai fi.

Răspunsuri în acest subiect
The first and last kiss - de Vampire - 18-12-2009, 10:24 AM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Vampire - 18-12-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Dizzy - 18-12-2009, 03:30 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Shadow. - 18-12-2009, 04:12 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Dizzy - 19-12-2009, 12:50 PM
RE: The first and last kiss - de Vampire - 23-12-2009, 03:56 PM
RE: The first and last kiss - de Elena. - 06-01-2010, 12:39 AM
RE: The first and last kiss - de Suki - 09-01-2010, 03:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kiss my gentle burning bruise Allison 8 4.577 22-09-2011, 08:35 PM