Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Indiferenta doare[sasusaku]

Citat:Ma concentrez asupra acesteia,asupra mingii ["asupra mingii" ajungea].Nu mai vreau sa ratez de data asta.Nu mai vreau sa fac echipa de ras.Vad ca echipa adversa serveste mingea,trece de fileu si vine direct spre mine.Strig sa o lase,ele o lasa [repetitie] si am dat pasa,mingea intrand in cealalta jumatate a terenului impartit in doua bucati [logic ca terenul era impartit in doua bucati daca tu vorbesti de doua jumatati -_-"].Rivalele noastre pierd mingea si un punct se adaga[adauga] pentru noi.Vine randul meu pentru [repetitie] serva si o dau astfel incat rivalele noastre, [fara virgula]sa o piarda.M-au[Mai] erau doar 3 minute de joc pana la sfarsit si trebuia s.a[sa] le invingem cu doar cu 2 puncte.Trecuse randul meu si acum este al lui Michelle.Stiu ca este cea mai buna la serve .Acum ne bazam pe ea.Da serve[serva] si spre norocul nostru echipa adversa o pierde.Randul ei nu se schimbase.Doar 1 minut si 10 secunde.Michelle da serva.Fata din fata ,de la mijloc,o paseaza celei din stanga si o da peste fileu.Mingea aterizeaza la Jennifer,mi-o da mie si chestia rotunjoara [rotunda de-a dreptul, daca e minge :))] cade in terenul opus.Scorul este 24-24. [nu vorbesc pe limba volley-ului, asa ca nu stiu daca terminologia folosita e buna, dar unele exprimari sunt cam fortate]
Buna!Ma numesc Sakura Haruno si sunt in echipa de volei a liceului Converse Faculty.Am 18 de ani si sunt in clasa a 11-a.Acum ma indreptam spre vestiar pentru a ma mai odihni putin si pentru a-mi lua hainele ca sa plec acasa. [nu scap odata de prezentarea asta incredibil de seaca??]

Bun, intr-o echipa vina este a tuturor, iar de cele mai multe ori membrii echipei accepta asta. Julia are exact atitudinea opusa. Imi place :D

Stai sa inteleg, Sakura mai fusese in Japonia? Atunci, daca mai si avea prieteni acolo, de ce a parut nemultumita ca pleaca?

Atentie! Actiunea e grabita pe finalul capitolului!

Intr-un final, dupa ce am citit acest capitol care mi s-a parut foooarte lung [nu e chiar un lucru rau, dar parca erau prea multe personaje si pana imi procesa creierul...], am ajuns la concluzia ca ideea e destul de originala si actiunea putin grabita. Eh, nu e mare lucru, se poate corecta. Abia astept capitolul urmator. Spor la scris!
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Indiferenta doare[sasusaku] - de Kiddo - 18-12-2009, 03:03 AM
RE: Indiferenta doare[sasusaku] - de Kiddo - 18-12-2009, 12:42 PM
RE: Indiferenta doare[sasusaku] - de angeliqueVampire - 18-12-2009, 03:51 PM
RE: Indiferenta doare[sasusaku] - de Kiddo - 19-12-2009, 07:19 PM
RE: Indiferenta doare[sasusaku] - de Abbeh. - 12-01-2010, 06:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nu zâmbi, doare . Lust. 17 8.100 12-03-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Tradarea doare dar o poti uita! akadella 5 4.373 24-08-2010, 01:46 PM