Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The first and last kiss

CAP 3
Adevarul

Ma indreptam spre clasa lui Itachi si cand ajung acolo.....SURPRIZA!......Itachi se saruta cu Tya, o fata blonda cu parul lung prins in doua codite impletite cu ochii caprui inchis si buzele un rozaliu-siclam.Erau amandoi pe banca , Tya in bratele lui Itachi.Se sarutau cu atata foc si cu atata tandrete incat am inceput sa plang si nu m-am mai oprit.Ma gandeam la saruturile noastre si la toate imbratisarile si atingerile lui, la cum ma lua usor in brate si isi lipea buzele moi si carnoase de ale mele, le cum isi strecura usor limba si se juca cu a mea.........la cat de fericiti am fost...........Am luat-o la fuga si am intrat in baia fetelor si nu am mai iesit pana la ora de sport.Colegii m-au cautat peste tot dar nu m-au gasit .Itachi dispera nu stia cum sa isi ceara scuze daca m-ar gasi.Am iesit din baie si m-am dus sa ma schimb Itachi s-a tinut dupa mine si si-a cerut scuze cum a putut mai bine.Inainte sa ma duc la ora am stat de vorba cu el.
-Itachi ...vreau sa ne despartim!
-Sakura nu stiu cum sa iti explic sincer chiar nu am vrut, te rog fac orice dar iarta-ma!
-Sti ce vreau de la tine, dar inainte de asta ...... vreau un ultim sarut!
S-a apropiat incet de mine si m-a luat in brate cum numai el stia sa o faca, si-a apropiat buzele incet si ii simteam respiratia, apoi m-a sarutat cu foc si cu tandrete si cum nu a facut-o niciodata, i-am simtit lacrimile fierbinti pe pielea mea fina ce dansau cu lacrimile mele reci, apoi cadeau pe marmura cu un zgomot sfarsit.Suna de intrare si am rupt sarutul.Amandoi am luat-o in directii diferite catre ora urmatoare.Stiu si realizez....drumurile noastre nu se vor mai intalni niciodata.... . Acest lucru ma ingrozea .Ma indreptat spre curte cu pasi repezi pentru a nu intarzia.Cu totul ca eram realista ca nu pot lipsi de la ora din cauza lui eram cu mintea in alta parte gandindu-ma ca l-am iubit si il mai iubesc si il voi iubi pana ce moartea ma imi va desparti iubirea pentru el de amintirile si gandurile mele.Am ajuns la ora dar profa nu era.
-Doamne, Sakura!Unde ai fost?Te-am cautat peste tot?se desmetici Hinata.
-Ce s-a intamplat si ce ai mai facut de data asta?ma intreba curioasa Temari
-Stim ce s-a intamplat cu Itachi, este un nemernic dar sa sti ca te iubeste enorm...imi spune Ten Ten dar eu le-am taiat-o:
-M-am despartit de el!
-Sakura, spunemi ca este un vis urat din care nu ma mai pot trezi!ma ruga Temari
-Nu, nu este ! Este realitatea si noi acuma trebie sa o sprijinim cat putem pe Sakura. spuse Hinata
- Imi pare foarte rau Sakura!ma consola Ten Ten
-Tot.....ce....vreau....este....sa...il...sarut....in....continu....fara....sa...ma...mai... opresc!
Nu mai puteam simteam ca mor .Simteam cum imi fuge pamantul de sub picioare.Intr-un sfarsit a venit si profesoara care m-a pus sa fac 50 de bazine brat.Intr-o jumatate de ora le-am terminat.M-am dus in vestiar si m-am sters, mi-am uscat parul si m-am schimbat in hainele cu care venisem la scoala, mi-am luat geanta si m-am indreptat spre clasa.Pe drum m-am intalnit cu Sasuke.
-Deci te-ai despartit de fratimiu?
-Da.Stai linistit ca nu ma cuplez cu tine.Nu cred ca esti mai prejos decat fratitu.
-Daca nu incerci de ce tragi concluzii pripite.
-Sunt nervoasa nu ma pot gandi acum la viitorul meu!
-Dar atunci la ce te gandesti asa de intens?
-Vrei neaparat sa sti?
-Da ! Pentru ca ...sti...eu.....eu m-am indragostit de tine.
-Poftim?!Marele Sasuke Uciha s-a indragostit ?Credeam ca ai inima de gheata!
-Nu crede tot ce auzi!Si ei bine am m-ai fost indragostit de o fata.
-Serios si cum o cheama?
-Lisa, era bruneta cu ochii albastrii si facea dea semenea innot de performanta.
-De ce vorbesti l-a trecut?
-Pentru ca ea a murit acum un an intr-un accident de masina.
-Grea veste !Cum ai suportat sa traiesti fara ea?
-Nu imi pot da seama cum!Dupa accident stateam zile intregi si ma uitam pe geam, ieseam in ploaie.Ii placea foarte mult sa stea in ploaie.Visam la saruturile noastre.Am vrut din nou sa traiasca sa ii simt din nou buzele fine si respiratia ce ma gandilea pe gat, sa o vad zambind din nou si sa o am din nou la pieptul meu....OK!Hai sa revenim in prezent!Ce a-ti facut ultima oara la desen,
-Condoleante pentru Lisa!La desen am avut de pictat o opera celebra .Amfost la un muzeu de pictura de unde trebuia sa ne alegem o lucrare.
Am ajuns in clasa si m-am asezat in banca alturi de Temari.Am asteptat profa si intr-un final a venit.Ora a trecut foarte repede si era timpul sa plecam acasa.Drumul spre casa il avem cu Itachi,Sasuke,Temari si Gaara,fratele mai mci cu 5 luni a lui Temari.Dupa vreo zece minute de mers Temari si Gaara s-au despartit de noi.Am continuat drumul fara a scoate niciun sunet .Itachi era ganditor iar Sasuke incerca sa dialogheze cu el .Ajunsesem in fata casei mele unde mi-am luat la revedere de la cei doi.Am intrat si am urcat sus la mine in camera unde mi-am aruncat ghiozdanul.M-am schimbat in niste pantaloni de trening scurti si rosi si mi-am luat un maieu alb.Am coborat jos in sufragerie un Taylor statea intins pe canapea si se uita la un film.M-am dus in bucatarie unde am mancat ce am gasit prin frigider si m-am dus in sufrageri si m-am asezat langa fratimiu.
-Saku imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu Itachi.
-Inceteaza ca mai un pic si inund casa.
Taylor veni langa mine si ma in brate.Dupa ora am adormit si el m-a dus in camera la mine si m-a pus in pat.Am adormit cu gandul la Itachi.

Scuzati-ma pentru confuzii .A fost vina mea

Taylor - fratele Sakurei
- 4 ani mai mare
-19 ani
-brunet cu ochi caprui(parul mostenit de la taicasu si ochi de la maicasa)
Kiba - prietenul cel mai bun a lui Itachi si Sasuke

Răspunsuri în acest subiect
The first and last kiss - de Vampire - 18-12-2009, 10:24 AM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Vampire - 18-12-2009, 02:54 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Dizzy - 18-12-2009, 03:30 PM
RE: [SasuSaku]The first and last kiss - de Dizzy - 19-12-2009, 12:50 PM
RE: The first and last kiss - de Vampire - 23-12-2009, 03:56 PM
RE: The first and last kiss - de Elena. - 06-01-2010, 12:39 AM
RE: The first and last kiss - de Suki - 09-01-2010, 03:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kiss my gentle burning bruise Allison 8 4.551 22-09-2011, 08:35 PM