17-12-2009, 06:01 PM
Heys:) Salut , am decis sa citesc si eu...si mi-a placut
Nu prea le am cu greselile deoarece stiu ca toti trecem prin ele asa ca eu nu o sa zic nimic despre ele pentru ca o sa le depasesti scriind
Despre continut, este interesant cum Hakuru l-a salvat, oare sa fie doar simplu motiv ca nu a vrut sa il lase sa moara,sau a fost impresionat de baiat?( eu am sange mai rece si eu pot sa trec peste o persoana daca e pe moarte:D - soarta, asa is:D)
Si ce atitudine are tipu,e pe gustu meu, salbatica rau:D - imi place asta:D
Hm...interesant stau impreuna...oare ce se poate inampla in acest timp...eu cred ca multe:D
Succes la scris:D si bye bye
Nu prea le am cu greselile deoarece stiu ca toti trecem prin ele asa ca eu nu o sa zic nimic despre ele pentru ca o sa le depasesti scriind
Despre continut, este interesant cum Hakuru l-a salvat, oare sa fie doar simplu motiv ca nu a vrut sa il lase sa moara,sau a fost impresionat de baiat?( eu am sange mai rece si eu pot sa trec peste o persoana daca e pe moarte:D - soarta, asa is:D)
Si ce atitudine are tipu,e pe gustu meu, salbatica rau:D - imi place asta:D
Hm...interesant stau impreuna...oare ce se poate inampla in acest timp...eu cred ca multe:D
Succes la scris:D si bye bye
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria