17-12-2009, 04:07 PM
Buna. Vreau sa-ti spun ca ma incanta intr-un mod placut ideea ficului tau :X. Mi se pare ceva interesant si chiar este original. So, de greseli nu ma leg pentru ca fetele de dinaintea mea ti-au spus cam tot ce era in neregula cu acest capitol. Pentru primul capitol (probabil si primul fic) este extraordinar. Ai povestit bine si ai mai si descris cate ceva. Personajul principal Shun mi se pare o fire destul de interesanta si artagoasa, desi se vede dupa el ca vroia sa continue ceea ce incepuse Hakuru. Foarte interesant mi se mai pare si faptul ca ai scris din perspectiva lui Shun, asa ii poti contura mai bine sentimentele si gandurile. As avea un sfat pentru tine, ar fi frumos daca ai incerca sa descrii putintel mai mult cei doi baieti. De exemplu, daca scrii din perspectiva baiatului de 16 ani poti sa-l descrii foarte bine pe Hakuru, dar poti sa faci si o autocaracterizare atunci cand ai prilejul, de exemplu cand se uita in oglinda poti sa il autodescrii cumva. Capitolul a fost lung, lucru foarte important si bun. Well, cam atat am avut de spus, sper sa vii cat de repede poti cu urmatorul capitol si iti urez succes si multa inspiratie ;).
Kisu and bye :*:-h
Kisu and bye :*:-h
Hetalia
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...