Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: De ce nu lasati comentarii?
Nu vreau
7.25%
5 7.25%
Mi-e lene
24.64%
17 24.64%
N-am chef
13.04%
9 13.04%
Mai tarziu
14.49%
10 14.49%
Ba da, las.
40.58%
28 40.58%
Total 69 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea

" Mandra luna se afla deja pe cer in timp ce slujitoarele ei, stelele, [ iti place sa mananci virgule ] dansau vesele pe langa ea. " - so, exact cum a spus si Axxa.No.Way, virgula este necesara dupa stelele, pentru ca este apozitie, dar cred ca iti era foame. don't worry si mie mi se intamplat sa mananc virgule fara sa vreau. probabil ca te'ai grabit si de aia nu le'ai mai pus.
Cum zicea si profa mea de romana, cand incepi cu un timp o fraza, un text, etc, termina cu acel timp, nu incepe cu alte o suta de timpuri pentru ca nu e bine sa amesteci bietele timpuri verbale.
Ai avut cate greselute de tastare, dar banuiesc ca ti'au scapat atunci cand ai corectat. Se intampla, asa ca sfatul meu e sa rogi si pe altcineva sa corecteze dupa ce faci tu asta, pentru ca stii cum e vorba : Doua perechi de ochi sunt mai bune decat una.
Ai omis la virgule incat si eu am inceput sa ma pierd printre fraze, but don't worry, asta se poate remedia cand corectezi ficul. ai grija la formularea frazelor, pentru ca nici mie nu mi'a placut : " Ma dezbrac si ma bag la un dus cald " pentr ca suna banal.
Ideea ficului sa stii ca este buna si imi place mult de tot. Tu chiar ai imaginatie si imi place felul tau de a scrie.
Daca te'a deranjat postul meu, spune'mi si il sterg. No problem din partea mea ^^
Ja ne si gambatte la capitolul urmator !

Edit : asa...pentru ca am postat dupa tine fara sa imi dau seama, sa iti spun greselile :

picaturile de plouate - picaturile de ploaie sau picaturile ploii :)) cum vrei tu...una din astea doua.
spalandule - spalandu-le of...ortogramele astea XD
mei negri - ochii mei negri.... banuiesc ca asta ai vrut sa zici
drate - brate
strabatecamera - strabate camera
fica - fiica sau cel putin eu asa stiam ca se scrie
optusprezece - optsprezece firar sa fie el de numar....
mai gasit - m-ai gasit.... m- este pronume...
ai reperat cuvantul dispare in aceeasi fraza si nu suna bine. incearca sa'l inlocuiesti cu altceva.
sire - sira spinarii sau ce ? banuiesc ca asta era...
cum sa fie asezate buzele ? :)) reformuleaza pentru ca nu suna bine
drate - brate
ai repetat fata in aceeasi fraza...puteai inlocui cu Sakura sau cu altceva
firbinte - fierbinte
careau - cadeau
usa - uda
Ma asez langa ea si ma uit la ea - Ma asez langa fata si ma uit la ea sau Ma asez langa ea si incep sa o privesc.
ai repetat cuvantul usor in aceeasi fraze...puteai sa spui lent in loc de usor - O sarut usor pe buze si o las lent pe spate....suna mai bine right ?
Ma apropii de ea iar cu fiecare pas cu care ma apropii de ea ea se da inapoi. - Ma apropii de ea, iar cu fiecare pas pe care il fac, fata se indeparteaza de mine.
ma saruta repetat in aceeasi fraza...

So....lipsesc virgule :)) sunt necesare ca sa nu se chinuie cel care citeste ficul sa le puna el in locul tau ca sa poate lectura ca lumea.
Daca te'a deranjat postul meu...pm si il sterg.
ja ne si gambatte >:D<
[Imagine: cats-7.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea - de Miyuki - 16-12-2009, 11:40 PM
RE: Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea - de chucky - 16-06-2010, 03:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 4.487 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Bariera dintre noi si "ei". Prevented :D 1 2.771 08-10-2013, 08:56 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 5.728 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 23.492 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 4.073 26-06-2011, 02:38 PM
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 23.030 18-03-2011, 09:29 PM
  [ Twilight ] - Un trandafir albastru robsten 8 7.115 06-03-2011, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 4.359 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 15.073 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubirea dintre un tigan si o romanca sweet 12 13.937 05-07-2010, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali

Utilizatori care citesc acest subiect: