Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

For you...

#4
Am venit din capitolul doi si este din punctul de vedere a lui Gaara :D

Capitolul 2

Ochii mei, verzi, se uitau la fata cea noua. De ce zic noua? Fiindcă nu am văzut-o la începutul anului sau nu am particitat eu la deschideri? Ma deranja faptul, ca in pauza s-a uitat la mine, foarte insistent si acest lucru nu-mi plăcea. Sa se uite cineva insistent la mine. Intra proful cu catalogul sub braţ. Acesta începu sa latre ceva cu radicali si rădăcini pătrate. Îmi deschid caietul in spate si încep sa desenez caricatura profului de mate. Doamne ce iubeam aceea materie, incat când auzeam mate, îmi venea rău.
- Gaara ce crezi despre papusa cea noua? Ma întreba Sasuke, un băiat cu parul brunet, in stil Emo si ochii negri.
- I-a întreab-o pe minunata ta Karin diseară pe la mine? I-o reped brunetului si acesta aproba din cap.
- Dap. Aduc wisky. Auzi, o aduci si rozalie? Insista acesta, cu voce mai tare.
- Unde sa mă aducă? Ne întreba rozalia, care era vizavi de mine, dar cu o banca mai in fata.
- Uchiha, Sabaku si Haruno, in picioare, tipa proful si noi trei ne ridicam in picioare. Aduce-ti-m caietele, mai spuse si le ducem.
Se uita in cel al rozaliei si vede toate exerciţiile, se uita in cel a lui Sasuke, vede doar frânturi din exerciţi si când se uita in al meu: înjurături, pagini rupte, caricaturile lui, versuri reggeton sau poezii porcoase. Se uita la toţi trei si apoi la caietul meu. Spune sa rămânem după ore in detenţie si ca pedeapsa, in timpul detenţiei, trebuie sa o ajutam pe bibliotecara sa aranjeze catile. Aolo! Eu si biblioteca, nu mergem niciodată împreuna. Ne ducem la loc si eu o privesc pe tânăra cu ura. Din cauza ei, am ajuns eu in detenţie.
Restul orei trecu atât de încet, incat proful a modificat timpul. După ce suna de pauza, dau cu pumnul in banca si mă duc la banca fetei, care vroia sa se ridice in picioare si sa plece in pauza. O prind de încheietura mâini si o trag cu fata spre mine.
- Da-mi un motiv, sa nu-ti dau una de iţi aduni dinţi de pe jos, spun eu nervos, privind-o in ochii verzi, ca smaraldele.
- Ce ai cu mine? Auzi nu-i vina mea, ca vorbeşti ore si in plus, cred ca tu nu ai fost intr-o biblioteca in viata ta. Lasă-mă in pace, roşcatule! Tipa la mine si îmi dădu o palma peste fata, apretându-si trei degete pe obrazul meu drept.
Toata clasa a amuţit subit, in timp ce eu, o priveam şocat pe fata. Nimeni nu a îndrăznit sa ridice mana la mine si sa mă lovească, la fete mă refer, iar la băieţi, ii aştepta spitalul. Îmi revin rapid din soc si o împing. Puştoaica pica pe jos si fustiţa mini, vişinie, plisata, se ridica un pic, si am putut vedea culoarea chiloţilor: negri. Si premiera ca purta chiloţi, ca majoritatea fetelor din şcoala erau fara chiloţi. Ridic o sprânceana, apoi mă întorc cu spatele. Ma duc la locul meu si îmi iau geaca mea de trening, neagra cu doua cruci pe umeri si in spate o stea cu sase colturi si intr-un cerc. Îmi iau pachetul de tigari, pe care ii bag in buzunarul pantalonilor de stofa vişinie. Când vreau sa ies din clasa cu Sasuke si Naruto, sa mergem sa fumam, se suna.
- Ce ora avem acum? ÃŽntreb neinteresat, in timp ce ies din clasa.
- Cred ca chimie, da, chimie, spuse Naruto, un blond la par, dar si la creier si cu ochii albaÅŸtri.
- Wow, cum ai reuşit sa-ti aminteşti ce ora avem? Îl întreba brunetul, făcând mişto de el.
- Fiindcă la aceasta materie am doi de 3, un 4 si un 8 si o tona de absente si profa vine pe coridor, mai spuse si eu mă opresc.
Am făcut stânga împrejur si ne-am îndreptat spre laboratorul de chimie. Intram in clasa si vad, ca trebuie sa stau langa rozalie, ca toate locurile erau ocupat. Perfect. Ma pun in banca si mă dau langa perete, parca ar avea vreo boala, de fapt nu vroiam sa vadă, ca mă joc pe mobil. Ora începu si profa, făcu prezenta.
- Sabaku este? Striga profa, pregătita sa mă pună absent si clasa ii făceau din cap rozaliei sa spună nu. Gaara este? Întreba din nou profa si eu o privesc cu uimire pe fata, care nu ştia ce sa spună, fiindcă era influientata si de colegi, dar si de prezenta mea langa ea.
- Sunt, spun eu, scăpând-o de chinul acela de vinovatie si mă ridic in picioare.
- Ce premiera, Sabaku. Treci la tabla si fa exerciţiul acesta, spuse si scrise pe tabla nişte heroglife.
Super, o sa mai adaug un 3 la colecţia mea, deja frumoasa de note mici. Când ajung la tabla, clasa se umplu de fum greu si înecăcios. Naruto eşti un geniu! Idiotul ala de geniu, a tăiat o minge de ping-pong si a băgat stalion in ea si i-a dat foc. Deschidem ferestrele si ieşim din clasa. Profa ne căuta după fumigene, iar noi trei – eu, Sasuke si Naruto – ne prăpădeam pe noi de ras, mai ales ca i-am înscenat ca Rock Lee – un tocilar – sa fie acuzat ca umbla cu fumigene. Suntem trimişi in clasa si Lee la director. Pe o parte îmi părea rău de tolomac, dar cine are puterea face regulile.
Daca nu m-am prezentat, este vina mea. Ma numesc Sabaku Gaara si am 16 ani. Eu vin din Japonia, si m-am mutat aici in Londra, cea ceţoasa si ploioasa, împreuna cu tatăl meu, un antrenor renumit de wrestling, pe care îl practic si eu si fratele meu mai mare, Sasori. Când am ajuns aici, eram privit ca tipul ciudat si nevorbaret, dar si marele bataus. Mi-am făcut o gaşca de băieţi si eram priviţi cu frica, atât in şcoala, incat si in cartier. Cine mă calca pe beculeţ, avea din start patul rezervat in spital sau direct morga? Ştiu ca una dintre ele. Aveam majoritatea din gaşca cu mine in şcoala, si in clasa cele doua mâini mele drepte: Sasuke Uchiha si Naruto Uzumaki. Amândoi copii de bani-gata, dar nu erau cu fiţe si după curul lui mami si tati. Mereu mă puteam baza pe astia doi, mai ceva ca familia mea. Cu şcoala nici nu-mi băteam capul si viata aşa… Petreceri, fete, sex, alcool si tigari. Duceam o viata fara griji, ca nu aveam mama care sa mă piseze la cap – fiindcă m-a parasit când aveam un an si fratele meu, 5 ani – si tatăl meu, petrecea majoritatea timpului la sala sau in afacerile sale, ca pe langa wrestling, conducea o firma de modeling. Deja îmi vine rău, când mă gândesc la modeling…
Intram in clasa si eu mă urc cu fundul pe pervazul geamului si deschid fereastra. Aprind o ţigara si încep sa trag din ea cu lăcomie. Fumam când eram plictisit, furios, stresat si când vroiam sa mă deconectez de lumea din jurul meu. Ma durea fix undeva sau nici acolo ca-i rău, ca nu aveam voie sa fumam in şcoala. După ce termin ţigara, arunc mucul si apoi sar pe podeaua din clasa. In sala era o gălăgie, incat credeam ca era gradina zoo din Africa adusa in şcoala mea. Doi băieţi se jucau de al Doilea Război Mondial, cu creta si buretele, fetele se machiau si se aranjau, iar restul isi găsise rapid ocupaţie. Sasuke si Karin prin cabinele de W.C. de la etajul doi, iar Naruto si Hinata se lingeau in fundul clasei. O vad pe rozalie cum ieşi din clasa si ies si eu după ea.
- Şti ca nu avem voie pe coridoare, in timpul orelor, spun ei, când o ajung din urma si o prind de umăr si o întorc cu fata spre mine.
- Lasă-mă in pace! Tipa la mine fata si aud cum o uşa se deschide.
O apuc de mana si o trag după mine, in baia fetelor de la etajul unu. Intram intr-o cabina si încui cabina. O lipesc de un zid si ii pun mana la gura, sa nu vorbească si sa ne dea de gol. Aud paşi cum intra in baie si se uita in primele trei cabine, apoi pleacă, ca a patra era mereu defecta, sau am scris eu pe uşa, defect si o ţineam mai tot timpul încuiata, ca aici îmi făceam de cap cu Karin sau Ino. Paşi ies din baie si eu, iau mana de pe gura rozaliei, dar simt ceva cleios pe palma.
- Super, m-am mânjit de luciu de buze, spun eu si mă şterg cu hârtia igenica, care era pe acolo.
- Da? Si eu m-am infectat cu prostie acuta de la tine. Lasă-mă sa ies, spuse pe un ton autoritar, enervându-mă un pic.
- Si daca nu vreau? Ce-mi faci? Strigi sau tipi? Şti ce pisicuţa, nu-mi pasa ce lucrează mata sau tactu, dar cu mine nu se vorbeşte de sus si in plus, cam multa vata ai in sutien, spun eu si ii pun mana pe sâni.
Surpriza! Tânăra nu purta sutien, pe sub bluza alba. Zâmbesc pervers si vreau sa o deschid la camasa, dar o durere surda la „Jerry”, mă făcu sa mă îndepărtez de ea si sa-l acopăr. Tânăra îmi lua cheia din buzunar, descuie uşa si apoi ieşi din baie. O sa-mi plătească in detenţie, nenorocita dracu. După ce îmi revin, iau cheia de pe jos, ies din cabina, o încui si apoi plec in clasa, cu mâinile in buzunar, comportându-mă parca nu s-a întâmplat nimic, dar după vreme buna, vine furtuna, mai ales in biblioteca…



Răspunsuri în acest subiect
For you... - de Corina. - 15-12-2009, 05:36 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 16-12-2009, 03:32 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 29-12-2009, 10:36 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 01-01-2010, 09:57 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 02-01-2010, 12:26 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 03-01-2010, 11:06 AM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 19-01-2010, 09:27 AM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 21-01-2010, 08:19 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 23-01-2010, 10:11 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Katyღ - 24-01-2010, 09:53 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 09-02-2010, 07:55 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Corina. - 19-02-2010, 05:03 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 20-02-2010, 09:43 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Adri@n@ - 25-02-2010, 09:45 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Nywa - 17-03-2010, 07:01 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Vir - 17-03-2010, 08:27 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 17-03-2010, 09:05 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Lya - 20-03-2010, 08:13 AM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Corina. - 28-03-2010, 07:42 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Adri@n@ - 31-03-2010, 05:09 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Lya - 31-03-2010, 07:32 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 01-04-2010, 05:04 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Nywa - 12-04-2010, 04:40 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Adri@n@ - 12-04-2010, 08:51 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 14-04-2010, 07:57 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Corina. - 03-05-2010, 04:13 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 08-05-2010, 09:09 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Vir - 09-05-2010, 01:16 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Nywa - 07-06-2010, 05:44 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Corina. - 02-07-2010, 12:49 AM
RE: For you... [CorinaxManu] - de Nywa - 24-07-2010, 08:37 PM
RE: For you... [CorinaxManu] - de Savarina Ali - 26-07-2010, 03:14 PM
RE: For you... [CorinaxManu] - de Corina. - 21-08-2010, 12:14 AM
RE: For you... [CorinaxManu] - de Savarina Ali - 21-08-2010, 01:21 PM
RE: For you... [CorinaxManu] - de Nywa - 15-10-2010, 07:08 PM
RE: For you... [CorinaxManu] - de freak cake - 15-10-2010, 07:48 PM
RE: For you... [CorinaxManu] - de Xandra iubire14 - 23-10-2010, 10:49 AM
RE: For you... - de 5397iri - 13-12-2010, 11:22 PM
RE: For you... - de Corina. - 02-01-2011, 12:47 AM
RE: For you... - de Marina. - 02-01-2011, 02:53 AM
RE: For you... - de Whisky - 02-01-2011, 08:16 PM
RE: For you... - de Xandra iubire14 - 03-01-2011, 12:25 AM
RE: For you... - de Zuzy Is Angell - 04-01-2011, 03:26 PM
RE: For you... - de Lorely - 09-01-2011, 01:21 AM
RE: For you... - de Savarina Ali - 13-01-2011, 08:14 PM
RE: For you... - de Rose ^^ - 19-01-2011, 11:05 PM
RE: For you... - de KarinaD - 29-03-2011, 07:42 PM
RE: For you... - de mko_darkangel - 04-05-2011, 11:35 AM
RE: For you... - de Elyy - 16-07-2011, 10:33 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)