Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Muşcătură dulce amăruie

Bună x: Mulţumesc tuturor pentru comentarii şi apercieri!!
Mă bucur enorm că vă place.
E cam scurt cap. I think, dar sper să .. vă placă xD
DeÅŸi e scris de ieri nu l-am corectat, mi-e lene :-j

Lectură plăcută!

[center]Capitolul 9[/center]

„ Nu mă provoca” .
„ Ah ... Ba da! ”
„ Fă-o!”

Replici pe care le spuneam doar în mintea mea. Am sărit peste ea, aproape inconştient de gestul meu . Arăta atât se sexi şi era atât de ... Apetisantă. Am simţit mirosul alcoolului şi am înţeles că este posibil să nu fie prea trează. Însă, nu era asta de cea mai mare importanţă.
M-a înlăturat, exact atunci când începusem să mă simt mai bine.
-Merit nişte explicaţii.
Tonul îi era calm şi impenetrabil; dar nu la fel de rece ca şi cu o zi în urmă. Însă , nu îl puteam numi nici blând. Mi-am aruncat privirea asupra ferestrei. „ Ce ar zice dacă m-aş arunca de la etajul ăsta? ” . Nu cred că era cea mai bună idee. Însă o să pot inventa eu ceva; probabil. În timp ce trupul meu se pregătea de mişcare, îmi simţeam ochii roşii, mâna sa a atins-o pe a mea. Am înţeles că vroia să mă oprească; dar nu a fost cea mai bună mişcare. I-am simţit mâna atât de fragilă cuprinzând-o pe a mea. Eram de gheaţă şi parcă ea era focul , şi eu tânjeam să mă dezgheţ. Privirea ei îmi adresa aceaşi întrebare ce „ merita răspuns ” însă eu nu îmi găseam cuvinte potrivite.
Să-i spun sau să nu îi spun adevărul?
Nu era chiar total împotriva regulilor dacă eram sigură că va păstra secretul.
Dacă nu aş putea să o omor. Hmm, aş fi capabil de asta?
Şi totuşi. Ce ar spune ea dacă ar afla că s-a sărutat cu un mort? Că un vampir este interesantă de o persoană ca ea? Probabil ar fi destul de contrariată, disperată şi pentru prima dată de când o cunosc : speriată. Am tăcut, aţintindu-mi ochii spre chipul său. O priveam fix în ochi, aşteptând să îmi curgă vreo idee , vreun cuvânt bun de spus. Brusc, am simţit prezenţa unui alt lucru în încăpere.
Ochii mi s-au aţintit asupra uşii de la bucătărie. Am văzut vag o urmă fantomatică. Lilith avea privirea asupra acelui loc şi am înţeles că vedea ceva mai mult ca mine.
- Ce vrei? Asta nu a fost din cauza mea. Nu este. Dacă va încerca, voi ştii. . . Pentru că îmi va da un semn.. Ai încredere.
Nu am înţeles prea tare ce se întâmpla; şi am şi eu o experienţă în ani dar Lilith.. Era „ blocată ” . Nu mai clipea, ci doar respira vag uitându-se spre acea pată albă din aer ( eu doar atât vredeam ) . După ce a terminat de vorbit singură, sau cu cine, pe cine vedea aceasta, şi-a revenit la starea iniţială. Am văzut-o pierzându-şi uşor echilibrul şi am dedus că era din cauza alcoolului, sau poate a ceea ce tocmai se întâmplase? Dar ce se întâmplase? Mi-am dat ochii peste cap luând-o în braţe.
- Ce faci? Mi-a zis derutată. Am văzut că era oarecum ameţită aşa că am fugit cu ea în camera sa. Drăguţă încăpere. Am chicotit trântind-o în pat şi ducându-mă spre fereastră.
- Să nu îndrăzneşti să fugi!
A ţipat la mine văzându-mă aproape de geam. Ţeapă, vroiam doar să închid fereastra.
- Vrei să răceşti puiuţ? Am zâmbit şi aceasta s-a uitat urât la mine ridicându-se din pat. Oh, dar ştiu că cine o crease fusese generos, sau generoasă tare. Avea nişte sâni de nu îmi puteam lua ochii de la ei. Bine, m-am uitat totuşi la faţa ei. Care era şi aceasta adorabilă , într-un fel imposiibl de explicat. Ochii aceia verzi pătrunzători m-au aţintit. Ai mei nu se mai puteau mişca.
- De ce ai ochii roşii? Pot jura că erau ciocolatii!
Mi-a zis încă ţipând. Stătea în faţa mea, iar eu o priveam de „ sus ” . Asta din cauza diferenţei de înălţime.
- Hm , asta înseamnă că te-ai uitat cu adevărat la mine. Că m-ai studiat. Hmm, interesant. Deci, mă placi.
A înjurat ceva într-o altă limbă şi nu m-am obosit să înţeleg ce fusese exact. Ori „ du-te dracului ” , ori cine ştie? Am apropiat-o şi mai tare de mine, simţindu-i sânii.
- Ah .
Am reuşit să scot vag, de parcă nu eram conştient de locul în care mă aflam, de ce eram sau cine era ea. I-am atins chipul cald şi mi-am apropiat buzele de ale sale. Eram la o distanţă milimetrică şi am închis ochii oftând prelung. Aş fi vrut să o sărut dar m-am conformat cu o atingere simplă. Degetele mele s-au pus uşor peste buzele sale roşiatice, mângâindu-le.
- Răspunde-mi. Mi-a zis şoptit.
- Întreabă.
- Ce vrei de la mine?
- Pe tine. Am răspus categoric şi pierdut în pielea sa. S-a dat cu un picior în spate, provocându-i căderea în pat.
- De ce?
- Pentru că mă atragi. Pentru că miroşi bine. Mi-am trecut nasul peste gâtul său , făcând aceaşi mişcare şi cu limba. Am sărutat apoi acel loc. Inima îi bătea cu putere.
- De ce eu?
- De ce altcineva?
A tăcut .
- Acum întreb şi eu.
Eram încă pierdut peste ea, simţindu-i respiraţia . Băuse vin, puteam spune acum cu exactitate.
- Nu... Nu o să răspund.
A încercat să mă contrazică, dar eu nu mai eram gata să primesc un refuz. Mi-am streurat mâna uşor pe sub bluza sa şi am început să o pipăi. Ochii mi se făcuseră roşii, o ştiam.
- Ce eşti tu? Am întrebat vag. Şi poate că asta era întrebarea pe care trebuia să o pună ea. Îi scăpase, oare?
- O fată. Mi-a răspuns simplu, tonul iritat parcă revenindu-i brusc. Am tăcut prinzându-i firele de păr printre degete. I-am mirosit părul.
- Nu eşti o fată normală. Am adăugat scurt , fără posibilitatea unei replici contradictorii.
Trupurile noastre se atingeau.
- Nici tu nu eşti un băiat normal.
Am chicotit.
- Nu sunt. Am adăugat scurt proptindu-mi buzele de ale sale. Nu m-a respins , nu m-a plesnit lăsându-mă să îmi introduc limba în gura sa, după bunul plac. Asta am şi făcut, continuând să o pipăi lacom.
- Ah.
Am gâfâit. Continuam să scot sunete din acestea. Groaznic de slab din partea mea. Dar nu mă puteam abţine. Cât o doream.
- De ce?
A întrebat vag când privirile ni s-au întâlnit iar.
- De ce, ce?
Am răspuns grav.
- De ce eÅŸti aici?
Am tăcut , ridicându-mă uşor din pat. Am luat-o de mână, trăgând-o după mine. Am stat în picioare drept, fără a mă mişca. Încă o ţineam de mână.
- Vroiam să te văd.
Am accentuat grav. Colţii începeau să coboare. La naiba , nu iar. Ştiam că dacă aş fi avut inimă, mi-ar fi sărit de mult din piept. În schimb, a ei bătea nebuneşte. I-am atins iar părul.
- Cum ai intrat?
A întrebat parcă ştiind răspunsul. Am tras-o mai aproape de mine şi am sărutat-o brusc. După care m-am desprins de ea, am deschis fereastra şi înainte să sar, am zis.
- AÅŸa.
Nu am mai stat să îi văd chipul şi nu fugeam, încercam să mă calmez. Şi asta pentru că nu ştiam dacă este ea cu adevărat. Era chiar amuzant să o repet în gând , era beată . Şi totuşi , atât de ... Dulce. Aş fi vrut să mă întorc să o sărut încă odată. Şi , la dracu! Ce mă reţinea. În trei secunde m-am aflat în faţa ferestrei sale. Tocmai se pregătea să o închidă când am prins-o de mâini , am intrat şi am luat-o în braţe, sărutând-o apăsat. Limbile noastre s-au unit, mâinile mele începuseră se se joace cu sânii ei. A gâfâit uşor, făcându-mă să-mi pierd şi mai tare minţile. Am lins-o uşor pe mână şi am zgâriat-o cu unul din colţi. O mişcare rapidă şi uşoară, de parcă aş fi zgâriat-o cu un dinte. Am sărutat-o iar. Buzele sale erau atât de moi. Am sărit iar pe fereastră.
- Noapte bună Lilith. Am rostit înainte să ies şi am început să alerg. Nu aveam nicio şansă să îmi urc colţii prea curând, aşa că am lăsat roşul aprins să îmi cuprindă ochii şi am continuat să alerg. Nu ştiam încotro mă îndreptam însă până la dimineaţă mai era mult, mult prea multă vreme. Iar eu nu mai puteam, simţeam nevoia să fac ceva. Speram să nu mi se facă iar sete, atât de rapid. Am simţit pe mine mirosul brunetei, lucru care m-a încântat. În cele din urmă, am ajuns în apartament. Am stat tăcut privindu-mi propriile mâini până la dimineaţă.

Răspunsuri în acest subiect
Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 13-12-2009, 05:59 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 13-12-2009, 09:33 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 14-12-2009, 02:07 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 15-12-2009, 12:07 AM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 15-12-2009, 03:58 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 16-12-2009, 06:18 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 17-12-2009, 03:23 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teru - 17-12-2009, 11:23 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teru - 18-12-2009, 07:41 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 19-12-2009, 12:50 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Teh2 - 08-01-2010, 09:31 PM
RE: Muşcătură dulce amăruie - de Fantasy - 08-01-2010, 10:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Boy, te fac o tura cu le skate? - sasusaku - xSandra 4 4.365 28-08-2013, 11:21 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Dulce octombrie. Mad Hatter 15 7.328 18-06-2011, 11:09 PM
Ultimul răspuns: Meal.
  Dulce rai si scump infern **angels** 0 1.931 23-05-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: **angels**
  Ultima picătură de sânge [ Nya & Metal ] Meal. 22 12.914 26-04-2011, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Elixirul vietii! Vinul dulce...[+16] Ryuu 2 2.745 12-09-2010, 03:57 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)