14-12-2009, 04:16 PM
Yeah, yeah:X Ti-am mai spus ca il ador pe Giulian?Imi place cum l-ai descris de aceasta data desi nici data trecuta nu a fost rau.
Greselile in general le-a pus Teh mai sus:-?
Ai putin de lucru la acest fic avand in vedere ca ai de prezentat 7 personaje, dar merita.Stii bine ca eu te apreciez enorm de mult pentru felul in care scrii.
Clar, Mark e personajul meu preferat, desi nici unul dintre ceilalti sase nu e mai prejos.
Pana la urma Giuly nu are o inima de piatra...totusi, sa il intereseze o parasuta nu ma asteptam.Exista pentru toate un inceput.
Abia astept sa vii cu urmatorul capitol...mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
Greselile in general le-a pus Teh mai sus:-?
Citat:La portile inchise din interiorul intimelor si sacrelor mele ganduri se afla imaginea ta . Ceata mintii mele ma face indecis. In minte imi stau intrebari cu privinta la esenta mirosului tau ce imi invadeaza inca simturile. O pelicula mica de durere ma apasa cu o greutate enorma si inteleg ca e din cauza ta, desi sa fiu un pic ipocrit vreau sa spun ca nu ma interesezi, ca ma incanti pentru o secunda si apoi devi banal, plictisitor si ma lasi total dezinteresat. Doar ma prefac...Cat de dragut:x Nu vrea sa recunoasca ca e indragostit de el...de ce?Asta e intrebarea:))
Ai putin de lucru la acest fic avand in vedere ca ai de prezentat 7 personaje, dar merita.Stii bine ca eu te apreciez enorm de mult pentru felul in care scrii.
Clar, Mark e personajul meu preferat, desi nici unul dintre ceilalti sase nu e mai prejos.
Pana la urma Giuly nu are o inima de piatra...totusi, sa il intereseze o parasuta nu ma asteptam.Exista pentru toate un inceput.
Abia astept sa vii cu urmatorul capitol...mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.