12-12-2009, 01:58 PM
Ei bine am citit şi eu şi am zis să şi argumentez / votez. Aşa e corect.
Lucrarea poate fi categorizată ca o lucrare bunicică, din perspectiva mea. Începutul m-a plictisit ca să fiu sinceră, dar unele pasaje au fost interesante. Mi-a plăcut finalul deşi cred că putea fi descris ceva mai potrivit şi mai intens. Să se potrivească cu atmosfera, I guess. Dar a fost ok. Nu mă aşteptam ca prinţul să moară, sau ca Aimee să moară, ceea ce mi-a conferit o mulţime de ... Dunno, satifacţie? Plăcere? Mi-a plăcut. Vampirii cu vampirii şi muritorii cu muritorii ; foarte bine punctat. Se pare că dragostea nu orbeşte chiar pe toată lumea şi că există şi responsabilitate dincolo de aceste lucruri frivole. Am simţit puterea şi tristeţea, regretul şi durerea. Titlul este sec şi cam lipsit de orice ... sentiment. Mi-a plăcut enorm finalul, a fost extraordinar. Cealaltă parte din lucrare, ca să fiu per total sinceră, nu mi-a plăcut. Dar finalul merită toate aprecierile şi toate laudele; este foarte bine pus la punct. Îmi place. -
Concluzie
Ei bine lucrările sunt foarte diferite, şi cred că toată lumea vede asta. Fetelor, nu vă supăraţi dar ambele începuturi au fost cam plictisitoare, banale and so on. Pentru că tot m-am apucat de citit a zis să o fac până la sfârşit ca să pot argumenta cum trebuie, dar nu mă atrăgea deloc . Aţi avut nişte scăpări de scriere pe ici colo, descrierea nu a fost extraordinară. Simplă sau prea detaliată [ în cazul lui Nya ] . Hm, la Berry ştiu că putea ceva mai mult deşi văd că s-a străduit destul şi apreciez eforturile sale. Nya, nu ştiu adevărata ta capacitate de a scrie [ pentru că nu am mai citit ceva scris de tine, nu prea îmi amintesc să o fi făcut ] aşa că nu am ce comenta în această privinţă. Cum am zis , am apreciat diacriticile care au fost foarte ajutătoare. Ăăh, nu ştiu ce aş mai putea comenta . Votul meu va fi clar şi sper să nu se supere nimeni, dar pur şi simplu eu aşa consider . În primul rând nu votez cu cine sunt neapărat prieten ci votez cu lucrarea. Aşa că, sper să nu existe neînţelegeri.
Nu m-a atras conţinutul niciunei lucrări în mod special, dar mi-a plăcut finalul poveştii lui Nya. Titlul lucrării mi-a plăcut doar cel al lui Berry, dar nu este de-ajuns.
Votul meu merge către Nya
Nya
- În primul rând am apreciat faptul că ai scris cu diacritice, a fost foarte bine să înţeleg fiecare cuvânt cum e de la mama lui. Deşi am văzut că ai probleme cu â şi î [ vreau să zic că ai pus la omorâ de exemplu : â şi nu î la final, cum ar fi trebuit ] însă nu am luat aşa de tare în considerare acest lucru. Apropo, vezi că ai scris vânătoare dezlegat : p .Lucrarea poate fi categorizată ca o lucrare bunicică, din perspectiva mea. Începutul m-a plictisit ca să fiu sinceră, dar unele pasaje au fost interesante. Mi-a plăcut finalul deşi cred că putea fi descris ceva mai potrivit şi mai intens. Să se potrivească cu atmosfera, I guess. Dar a fost ok. Nu mă aşteptam ca prinţul să moară, sau ca Aimee să moară, ceea ce mi-a conferit o mulţime de ... Dunno, satifacţie? Plăcere? Mi-a plăcut. Vampirii cu vampirii şi muritorii cu muritorii ; foarte bine punctat. Se pare că dragostea nu orbeşte chiar pe toată lumea şi că există şi responsabilitate dincolo de aceste lucruri frivole. Am simţit puterea şi tristeţea, regretul şi durerea. Titlul este sec şi cam lipsit de orice ... sentiment. Mi-a plăcut enorm finalul, a fost extraordinar. Cealaltă parte din lucrare, ca să fiu per total sinceră, nu mi-a plăcut. Dar finalul merită toate aprecierile şi toate laudele; este foarte bine pus la punct. Îmi place. -
Berry
Limba în cavitatea bucală -- deci asta aproape că m-a făcut să mă gândesc la.. Nu contează. Nu prea-mi place cum sună. Vreau să zic, pentru ceea ce ai scris tu e prea violent, exprimarea este prea agresivă. Părerea mea. Restul lucrării a fost obişnuită. Ştiu că a fost fantasy, dar a părut mai mult ceva real căruia i se adaugă un fel de iluzie. Aşa că nu am putut simţi lumea fantastică. Perfecţiunea persistă în lucrarea ta dar .. Hmm nu am putut deduce cu exactitate cum şi unde se aflau. Cine era cu adevărat fata şi îngerul, care era faza? A fost cam neclar şi totodată.. Well, obişnuit şi simplu. Nu m-a dus cu gândul la nimic extraordinar şi sentimentele lor au fost aduse şi descrise prea repede. Nu le-am prins prea bine. Lucrarea este ok, drăguţă dar nu este realizată tocmai aşa cum aş fi sperat să fie. Nu îmi place finalul. Mă aşteptam măcar la ceva mai complex, chiar dacă era fericit. Aşteptam ca măcar un conflict să le spună " Nu " iubirii lor. Nu am simţit nici un fel de interdicţie, poate chiar nu exista una. Aşa că nu înţeleg ce rost mai avea fuga. Romance este cu adevărat, presupun că şi fantasy având în vedere îngerul; dar nu am simţit atmosfera de ireal. Ceea ce a fost frumos, a fost titlul. Deşi pentru conţinut, e chiar prea profund. Poate de asta aşteptam altceva. Puteai mai mult Berry.Concluzie
Nu m-a atras conţinutul niciunei lucrări în mod special, dar mi-a plăcut finalul poveştii lui Nya. Titlul lucrării mi-a plăcut doar cel al lui Berry, dar nu este de-ajuns.
Votul meu merge către Nya