Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mermaid Melody

Am urmarit Mermaid Melody acum mult timp si cred ca era sa devin dependenta de el o.O Nu am urmarit si sezonul 2 , am aflat de curand ca exista si el o.O Cred ca nu l-am urmarit datorita faptului ca m-am lasat de el xD Acum ma plictiseste si nu m-ai urmaresc nimic din el xD Eh asa sunt eu , mereu imi schimb parerea xD . Dar nu pot sa zic ca anime-ul nu a fost genial , a fost superb , incredibil . N-am cuvinte sa-mi descriu admiratia fata de Mermaid Melody . Personajele sunt exceptionale , personalitatea lor foarte bine conturata . Intelegi fiecare amanunt din sirul povestii iar continuarea te tine cu sufletul la gura xD Eu deveneam din ce in ce mai curioasa cu fiecare secunda ce trecea . Imi plac cele 3 sirene Luchia , Hanon si Lena , deoarece sunt 3 fete foarte dragute si foarte amuzante xD Uneori radeam mult la anumite faze xD Dintre cele 3 cel mai mult mi-a placut de Hanon , pentru ca aceasta avea o voce incredibil de frumoasa o.O A-si da aur pentru a avea vocea ei superba xD Hanon e cea mai draguta dintre ele si este foarte rebela . Am indragit enorm momentul in care aceasta s-a indragostit de profesorul de muzica xD Arata bine tipul , dar tot Kaito ramane pe primul loc 8 Acel baiat e incredibil de frumos , n-ai cum sa nu salivezi dupa el xD Eh , sa revenim la Hanon xD Pacat ca la final nu ramane cu profesorul de muzica 2 El in tot acel timp inca era indragostit de Sara xD Ah , ce dragut xD Mi-a placut , deasemenea , caracterul lui Sara . Este matura , draguta si misterioasa . Ea chiar ajunsese sa tina mult la Gaito . Gaito arata incredibil de bine cu parul ala gri spre alb asa xD E hot 15 Dar cred ca din toate personajele cel mai mult mi-a placut de Karen . De ce ? Pentru ca este incredibil de draguta si este incapatanata , la fel ca si mine xD Ma regasesc in Karen , are multe trasaturi specifice mie . Vocea ei este foarte dulce , iar culoarea mov ii se potriveste , nu gluma xD Ochii ei sunt geniali 8 Cred ca nimeni nu ar intrece-o din toate punctele de vedere xD Hmmm...am comentat destul despre personaje xD Sa trecem si la muzica 8 Imi plac enorm anumite melodii , sunt incredibil de frumoase si incantatoare . Cand vizionam acest anime nu exista zi in care sa nu ascult cel putin 5 melodii de la el xD Acum m-am mai lasat , dar inca retin versurile din "Legend of mermaid" [ parca asa se numea , nu mai stiu xD ] . Cantecul este grozav si cred ca toti fanii acestui anime au indragit aceasta melodie . Grafica nu e cine stie ce , ar merita un 9 . Nu prea imi plac fetele cum sunt conturate xD Sunt niste linii asa ciudate o.O Eh in fine , Mermaid Melody va ramane un anime de nota 10+ . Pacat ca nu prea mai gasesc nimic interesant in el T_T M-am plictisit de el prea repede xD Finalul a fost cel mai bun din cate am vazut . Impresioneaza pe toata lumea . Cine nu a urmarit acest anime inca , eu il recomand sa fie vizionat , deoarece merita sa fie vazut de intregul univers . xD Povestea de dragoste dintre Luchia si Kaito da culoare intregului anime xD

Don't try to be perfect . Just be yourself .

Răspunsuri în acest subiect
Mermaid Melody - de Tayuya Chan - 04-09-2008, 02:03 AM
RE: Mermaid Melody - de ~angelino~ - 15-03-2009, 01:17 AM
RE: Mermaid Melody - de Topaz - 29-03-2009, 05:33 PM
RE: Mermaid Melody - de Shizuka - 20-04-2009, 05:53 PM
RE: Mermaid Melody - de ^ToxicK kiD^ - 12-12-2009, 09:54 AM
RE: Mermaid Melody - de βεκi - 10-05-2010, 09:26 PM
RE: Mermaid Melody - de Ayami-Chan - 04-01-2011, 01:47 AM
RE: Mermaid Melody - de MaDy^^ - 08-03-2011, 10:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  mermaid's forest sweet_zoey 1 3.315 30-11-2008, 12:04 PM