Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce one-shot v-a plăcut mai mult?
Nya
48.15%
13 48.15%
Strawberry
51.85%
14 51.85%
Total 27 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel: Nya vs. Strawberry

#3
Poti iubi un inger?


Aerul de dimineata este placut si mirosul florilor de cirese din aer o imbata. Respira adanc si sacadat. Este frig. Vantul rasuna in vazduh si picaturile mari de apa se zdrobesc de asfaltul ud. Priveste melancolica pe fereastra si se joaca absent cu o suvita de par negru ca cel mai inchis diamant. O lacrima ii apare in coltul ochiului si isi aminteste de el. Stie ca iubirea lor este imposibila, dar totusi lupta pentru ea, lupta pentru a fi impreuna cu ingerul de care este indragostita.
Inca nu ii vine sa creada ca el o iubeste, iubeste o simpla muritoare insignifianta pe care a salvat-o.
Se ridica cu greu de la pervaz si priveste in jur, in camera sa. Aceasta este foarte incapatoare si primitoare, peretii fiind de o nuanta imbietoare de violet, iar tavanul este alb, cu mici desene infatisand niste trandafiri albastri. Semineul este stins, iar asternutul lila de pe pat este brodat cu dantela. Se uita la florile rosii si ofilite din vaza, toata maretia lor a pierit alaturi de culoarea sangerie a petalelor.
Se aseaza brusc pe canapeaua maronie si langa ea, mica sa pisica, Lulu, care toarce. Corpul ei firav si pufos este asemenea unui ghemotoc mic de blana. O ia in brate si o strange tare la piept. Creatura inocenta da alarmata din labute si fuge de langa ea. Asa sunt pisicile, nerecunoscatoare, dar pe aceasta o iubeste prea mult pentru a fi suparata pe ea, a crescut-o de cand era doar un pui.
Isi aminteste de faptul ca ingerul sau trebuie sa soseasca. Se priveste cateva momente in oglinda, este perfecta. Silueta ii este scoasa in evidenta de rochia alba cu maneci de matase, care se aseaza superb pe corpul ei de model.
Deodata, usa este deschisa si trantita rapid de perete. Imediat ce isi da seama ca in camera intra ingerul sau salvator, ii sare repede in brate. Se apropie incet de capul lui si-l saruta. Isi introduce rapid limba in cavitatea bucala a acestuia. Sarutul lor insa este intrerupt de aparitia lui Lulu, care zgarie cu unghiile sale mari pantofii albi ai musafirului. Pentru cateva momente nimeni nu spune nimic. Nici un cuvant nu isi are rostul in toata povestea lor de dragoste, comunica prin priviri. Bruneta il priveste din cap pana in picioare si nu poate trece cu vederea corpul bine lucrat al acestuia care se poate vedea cu usurinta prin costumul de un alb imaculat. Parul lui blond este in contrast cu ochii albastri, avand o nuanta misterioasa de verde, ce te vrajesc.
- Te iubesc, Ayame!
- Mai spune-mi o data, Daisuke, rosteste aproape stins bruneta.
- Te iubesc!
Auzind din nou aceste cuvinte, Ayame isi aduce aminte de prima lor intalnire. E una din amintirile pe care nu le va uita vreodata.


*Flashback*



Priveste fermecata in jurul sau, ii place peisajul de primavara care o inconjoara. Incepe sa grabeasca pasul, este in drum spre scoala. In urechi ii rasuna versurile melodiei sale preferate.
Observa ca in dreapta sa este un parc. Ii este dor de copilarie, ii este dor sa simta din nou inocenta anilor in care nu stia ca oamenii pot fi atat de duri si reci, ii este dor... Intra pe poarta din aluminiu si se aseaza pe o banca. Inchide ochii si isi lasa capul pe spate, acum mai mult ca niciodata simte lipsa parintilor sai. Ar vrea sa mai traiasca, ar vrea sa le spuna ca ii iubeste mult. Melancolia a cuprins-o. O lacrima ii apare in coltul ochiului, dar si-o sterge repede cu maneca de la bluza sa violet. Scoate din ghiozdan un mic ursulet de plus, un mic ursulet de plus primit in dar de la parintii sai. Il strange in brate.
Se ridica alene de pe banca si merge incet spre un tobogan. Isi ridica privirea spre uriasul bloc din fata sa si pentru cateva momente i se pare ca pe acoperisul acestuia se afla cineva. Curioasa din fire, alearga spre imensa cladire si urca repede treptele din interior. Cand ajunge sus, este uimita de minunata priveliste care i se infatiseaza inainte, dar nu vede pe nimeni. Vrea sa coboare, dar langa scari este un caine fioros care se apropie de ea cu pasi marunti. Ochii negri ai fiarei o atintesc. Deodata, creatura infricosatoare scoate un marait. Ii e frica. Merge inapoi fara a privi in spate. Face cativa pasi si ...cade de pe bloc. Tremura. Ii este frica, ii este frica de moarte.
Simte cum cineva o prinde repede de corpul sau plapand si o imbratiseaza. Amandoi coboara incet catre pamant. Ayame deschide repede ochii. Pentru cateva secunde crede ca a murit, dar vede ca este in parc. Se intoarce brusc catre salvatorul sau. Ramane uimita. Persoana care a salvat-o este un inger. Parul lui blond asemenea soarelui de la amiaza si ochii verzi-albastrui o captiveaza. Face un pas in fata si il atinge. Este real. Intredeschide gura sa spuna ceva, dar parca ghicindu-i gandurile, ingerul incepe:

- Esti teafara, nu mai trebuie sa fi asa speriata.
- Ce esti? il intreaba ea repede.
- Deocamdata sunt salvatorul tau si asta e tot ce conteaza.
- Dar pot sa-ti stiu numele?
- Numele meu este Daisuke, ii raspunde la obiect ingerul, apoi dispare fara sa-si ia adio de la adolescenta pe care a salvat-o.

Fata sta cateva minute speriata. Nu stie ce sa faca. A auzit multe povesti despre ingeri, dar niciodata nu a crezut ca sunt reali. Acum fiecare particica din corpul sau vrea sa stie mai multe despre mirifica creatura pe care a vazut-o. Simte ceva ciudat, oarecum placut, dar pe care nu l-a mai simtit niciodata. Roseste… simte ceva pentru baiatul care a salvat-o.


*End of flashback*



- Te iubesc si nu vreau sa te parasesc, rosteste repede Daisuke. Vom fugi in lume doar pentru a fi impreuna daca ne iubim. Cand iubesti orice este posibil, nici o dragoste nu este adevarata daca nu gasesti o solutie pentru a fi cu persoana iubita. Vreau sa traim impreuna pentru o eternitate. Vrei sa fi sotia mea?
Secundele trec repede si Ayame nu spune nimic. Este inmarmurita. Il iubeste, vrea sa fie impreuna cu el, dar intrebarea lui brusca a uimit-o. Nu stie ce sa raspunda, iar asteptarea il face pe Daisuke sa isi piarda rabdarea. Incepe sa creada ca nu vrea sa traiasca impreuna, ca nu tine la el suficient de mult pentru a-i accepta propunerea. Un oftat o trezeste pe bruneta din gandire si spre surprinderea lui, il imbratiseaza.

-Normal ca vreau sa ma casatoresc cu tine! tipa de fericire si ii sare entuziasmata la gat.

O indeparteaza repede pe Ayame de la gatul sau si isi introduce mana in buzunarul pantalonilor sai, scotand o mica cutie cu o pamblica rosie. I-o inmaneaza iubitei sale care exclama de bucurie cand vede ca inauntru este un inel din argint cu un mic diamant in forma de inima. Zambeste. Niciodata nu a primit ceva care sa-i placa atat de mult. Isi ridica privirea din pamant si intalneste ochii verzi-albastrui ai ingerului. Se ridica pe varfuri si ii da un pupic pe frunte, spunandu-i:

- Vom trai impreuna pana cand moartea ne va desparti!

Orice poveste de dragoste are un sfarsit fericit daca sufletele se iubesc sincer.
O iubire se naste dintr-un sarut, o atingere, o privire, iar tot ce au trait si vor trai ei va dainui secole… si chiar o eternitate.

Sfarsit!
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.















Răspunsuri în acest subiect
Duel: Nya vs. Strawberry - de Nya. - 07-12-2009, 09:55 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Nya. - 09-12-2009, 01:43 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Berry. - 11-12-2009, 08:09 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de AngelOfTheDark - 11-12-2009, 08:24 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Axxa.No.Way - 11-12-2009, 08:33 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Denny - 11-12-2009, 08:45 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Kido - 11-12-2009, 11:42 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 12:53 AM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Teh2 - 12-12-2009, 01:58 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Mely - 16-12-2009, 05:10 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Drama Queen - 16-12-2009, 05:34 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Ade Lawl - 18-12-2009, 07:07 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Nya. - 20-12-2009, 03:33 PM
RE: Duel: Nya vs. Strawberry - de Me†al. - 26-12-2009, 02:23 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)