07-12-2009, 11:11 PM
Hy, in sfarsit un nou capitol...pacat ca nu este din perspectiva lui Jay sau a lui Amber. Deci eu ador cuplul asta. Pur si simplu ii ador:love:. Singura problema e ca nu si-au impartasit sentimentele. Faceti sa se intample cat mai repede, va rooooog...:pls:.
Nu mai am rabdare, asta astept de la inceput, iar cand o ati postat capitolul in care Jay recunoaste ca o iubeste pe Amber deja abia asteptam celalalt capitol, dar....pauza.... Nu m-am putut bucura, sa citesc si eu ceva hot, ca intre Josh si Caro:cry:.
Nu-i corect:cry:. Cred ca deja ma cam duc prea departe, cred ca o iau pe campuri....:ha:.
Astept nextu si succes la teze (aproape toti suferim de boala asta... bine ar fi fara ele...offf... dar nu se gandeste nimeni sa ne ajute sa scapam mai usor...)
:bye: :*:*:*
Nu mai am rabdare, asta astept de la inceput, iar cand o ati postat capitolul in care Jay recunoaste ca o iubeste pe Amber deja abia asteptam celalalt capitol, dar....pauza.... Nu m-am putut bucura, sa citesc si eu ceva hot, ca intre Josh si Caro:cry:.
Nu-i corect:cry:. Cred ca deja ma cam duc prea departe, cred ca o iau pe campuri....:ha:.
Astept nextu si succes la teze (aproape toti suferim de boala asta... bine ar fi fara ele...offf... dar nu se gandeste nimeni sa ne ajute sa scapam mai usor...)
:bye: :*:*:*
![[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]](http://i869.photobucket.com/albums/ab255/kripterya/damon-and-elena-mating-dance.gif)
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow