06-12-2009, 07:00 PM
NUUUUUUUUUUUUUUUU!!! :yada: My Shirooo! TT^TT Myuu te demolez! Haide bei! Nu-i faceti asta lui Shiro al meu ca plang! :(( Doamne! Sper ca tipii aia sa nu-i mai faca si altceva lui Shiro ca turbez aici! Niiro, your love needs ya! What the f**k are ya doin'?! T^T God! Dor lasati-mi blondutzu in pace! TT-TT
De-i ramane vreo cicatrice pe fata lui aia frumoasa, crizez O.o
Sper sa le dea Niiro o lectie(Ingrozitor de dureroasa) la tipii asta! [-( ... Desigur dupa ce iese din inchisoarea aia nesuferita! >.<
Teh, ai face bine sa se intample ceva frumos in urmatoru capitol :)) daca nu pentru mine, atunci pentru Shiro T^T [Stiti ca nu merita sa sufere baiatu asta :-l!]
Onegai, genialele mele in ale scrisului ^:)^ vreau repede urmatoru capitol =^-^=
Shiro, hang on! *_*
~~FIRST!~~
De-i ramane vreo cicatrice pe fata lui aia frumoasa, crizez O.o
Sper sa le dea Niiro o lectie(Ingrozitor de dureroasa) la tipii asta! [-( ... Desigur dupa ce iese din inchisoarea aia nesuferita! >.<
Teh, ai face bine sa se intample ceva frumos in urmatoru capitol :)) daca nu pentru mine, atunci pentru Shiro T^T [Stiti ca nu merita sa sufere baiatu asta :-l!]
Onegai, genialele mele in ale scrisului ^:)^ vreau repede urmatoru capitol =^-^=
Shiro, hang on! *_*
~~FIRST!~~
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]