26-02-2008, 08:45 PM
Nu-mi plac clasamentele, asa ca nu o sa numerotez, nu pentru ca nu as avea preferinte, ci pentru ca nu-mi place sa decid care e pe 1, 2 sau 3
love_yuki_eiri, o stiu de atata vreme, optimismul si puterea ei ma fac sa-mi doresc sa-mi depasesc limitele
Mikomi_Aikou, imi place felul ei de a fi, este o persoana profunda, care nu incearca sa-i judece pe ceilalti
marina, tot timpul e gata sa te ajute
Evil Maniac, o scriitoare talentata, cu ficuri foarte bune, care merita toata aprecierea din lume, in plus e o persoana care ma intriga mereu
Melisa-Gaara, fana Gaara si o fata de treaba
Flaw, pentru tot ceea ce face pentru acest forum, pentru toata munca depusa
cicudaf, dar nu cel din urma, pentru personalitatea lui si felul in care-si expune punctul de vedere.
Cam atat...pentru moment
love_yuki_eiri, o stiu de atata vreme, optimismul si puterea ei ma fac sa-mi doresc sa-mi depasesc limitele
Mikomi_Aikou, imi place felul ei de a fi, este o persoana profunda, care nu incearca sa-i judece pe ceilalti
marina, tot timpul e gata sa te ajute
Evil Maniac, o scriitoare talentata, cu ficuri foarte bune, care merita toata aprecierea din lume, in plus e o persoana care ma intriga mereu
Melisa-Gaara, fana Gaara si o fata de treaba
Flaw, pentru tot ceea ce face pentru acest forum, pentru toata munca depusa
cicudaf, dar nu cel din urma, pentru personalitatea lui si felul in care-si expune punctul de vedere.
Cam atat...pentru moment
It's a game...