03-12-2009, 01:59 PM
Hai ca pana la urma am decis sa trec si eu pe aici sa las un comment, astazi am ajuns si eu intr-un sfarsit la zi cu ficul @_@ Nu credeam ca o sa citesc atat de repede dar fratilor, e pur si simplu genial. Si povestea, si personajele.. :)) Referitor la poveste pot spune ca e aici o telenovela, la cum s-a ajuns la sezonul II, dar una foarte buna. Buna? Uhm, stati, cred ca "buna" ar fi un cuvant jignitor sa descrii povestea asta, e nevoie un cuvant mult mai mirobolant :))
Anyways, il.ador.pe.Jay. =p~ Teh stie asta de pe mess, eu ador TOTI bunocii din povestea asta =)) Si pe Josh, Danny [aww mi-e mila de el <3], Dave [mhm ce nume =p~]. Si cum sa uit eu de minunatul meu Eric, ca doar de la el se trage minunatia de Josh :> =))
Stati ca deja o iau pe aratura :)) Abia astept capitole noi si mai ales extras :> Stii tu Teh ;))
Mult succes in continuare, sper ca o sa mai aiba vreo 100 de capitole /:)
:*
[edit]: da, Simply.Mirage are dreptate, avem nevoie de un sarut JayxAmber dar la care sa participe si ea, ce dracu :)) Oh da, si multa descriere, like every single feeling she had cand o saruta Jay =)) Crazy much? Yup, stiu ca sunt ;))
Anyways, il.ador.pe.Jay. =p~ Teh stie asta de pe mess, eu ador TOTI bunocii din povestea asta =)) Si pe Josh, Danny [aww mi-e mila de el <3], Dave [mhm ce nume =p~]. Si cum sa uit eu de minunatul meu Eric, ca doar de la el se trage minunatia de Josh :> =))
Stati ca deja o iau pe aratura :)) Abia astept capitole noi si mai ales extras :> Stii tu Teh ;))
Mult succes in continuare, sper ca o sa mai aiba vreo 100 de capitole /:)
:*
[edit]: da, Simply.Mirage are dreptate, avem nevoie de un sarut JayxAmber dar la care sa participe si ea, ce dracu :)) Oh da, si multa descriere, like every single feeling she had cand o saruta Jay =)) Crazy much? Yup, stiu ca sunt ;))