29-11-2009, 10:26 PM
Desi Ryu a trecut pe aici, trec si eu ca si asa ma plicti 
Avatarele: Nu stiu daca ma crezi, dar le-ai asezat in pozitia "cat de bine sunt facute" 1 - cel mai reusit, imi place; 2 - merge ^^; 3 - nu zic ca nu se pricepe nimic, insa puteai sa faci mai aproape, pentru o persoana sau doua, dar sa zicem...
Semnaturile:
1 - prostit prostit, dar eu zic ca e bun
insa nu ai alte fonturi? >.< si textul nu mi pare cam potrivit
2 - imi place tipul, insa backgroundul nu se prea potriveste cu el...
3 - mic mic nu imi place, iar mare mare nicidecum >>" insa sa zicem ca e dragutz, si daca te uiti atent la el observi niste greseli [prima oara n le-am vazut, acum dah] dar e dragut [nu mai stau sa comentez ca e muult XD]
4 - yuy, prima oara cand imi place un background si nu renderul XD
5 - nice one
place si mie "acel esec medieval" sincer, e dragut 
6 - nu vad imaginea si am dar refresh de 10 ori >.<
7 - eu te contrazic aici
mie imi place cum se vede textul, si chiar imi place sig-ul, e preferatul meu din acest post
8 - ce imi place aici...
ei bine place partea sig-ului cu baieti, si ce nu imi place e textul de sus - jos, acei fulgi de nea si cam atat 
Si iar am scris mult >.< si astept alte lucrari. [nici o problema Teh ^^ - ador sa dau critici, cand am chef doar XD]

Avatarele: Nu stiu daca ma crezi, dar le-ai asezat in pozitia "cat de bine sunt facute" 1 - cel mai reusit, imi place; 2 - merge ^^; 3 - nu zic ca nu se pricepe nimic, insa puteai sa faci mai aproape, pentru o persoana sau doua, dar sa zicem...
Semnaturile:
1 - prostit prostit, dar eu zic ca e bun

2 - imi place tipul, insa backgroundul nu se prea potriveste cu el...
3 - mic mic nu imi place, iar mare mare nicidecum >>" insa sa zicem ca e dragutz, si daca te uiti atent la el observi niste greseli [prima oara n le-am vazut, acum dah] dar e dragut [nu mai stau sa comentez ca e muult XD]
4 - yuy, prima oara cand imi place un background si nu renderul XD
5 - nice one

6 - nu vad imaginea si am dar refresh de 10 ori >.<
7 - eu te contrazic aici

8 - ce imi place aici...

Si iar am scris mult >.< si astept alte lucrari. [nici o problema Teh ^^ - ador sa dau critici, cand am chef doar XD]