28-11-2009, 11:04 PM
In primul rand ai greseli de tastare si de exprimare..
Nu stau sa iti corectez acum ca nu am chef..
Incearca sa introduci mai mult suspans si mai multa actiune..pentru ca tu defapt ai grabit atat de mult actiunea ficul-ui incat nu mai intelege nimeni nimic..
Foloseste mai multe figuri de stil..Mai multe expresii pentru ca o sa te ajute;)
In concluzie:
-nu mai grabi actiunea ca o sa termini ficul in 3 capitole
-nu o sa ii placa nimanui
-nu o sa te ajute cu nimic
-introduce mai mult dialog in poveste ca ajuta (dar sa nu fie sec)
-ai inceput deja din start rau pentru ca povestea cu nou venita este de mult si o sa para copiat..
Si sa sti ca nu te critic pe tine.Critic fic-ul pentru ca asta o sa te ajute sa te perfectionezi ceea ce inseamna ca vei face un fic bun.
Am incredere ca va iesi ceva bun;)
Ppl: Posteza continuarea si dai un edit capitolului pentru a sterge greselile!
Si pe viitor inainte sa postezi ceva corecteaza ca sa nu mai existe neintelegeri.
In orice caz este destul de bine pentru o incepatoare!!!
Nu stau sa iti corectez acum ca nu am chef..
Incearca sa introduci mai mult suspans si mai multa actiune..pentru ca tu defapt ai grabit atat de mult actiunea ficul-ui incat nu mai intelege nimeni nimic..
Foloseste mai multe figuri de stil..Mai multe expresii pentru ca o sa te ajute;)
In concluzie:
-nu mai grabi actiunea ca o sa termini ficul in 3 capitole
-nu o sa ii placa nimanui
-nu o sa te ajute cu nimic
-introduce mai mult dialog in poveste ca ajuta (dar sa nu fie sec)
-ai inceput deja din start rau pentru ca povestea cu nou venita este de mult si o sa para copiat..
Si sa sti ca nu te critic pe tine.Critic fic-ul pentru ca asta o sa te ajute sa te perfectionezi ceea ce inseamna ca vei face un fic bun.
Am incredere ca va iesi ceva bun;)
Ppl: Posteza continuarea si dai un edit capitolului pentru a sterge greselile!
Si pe viitor inainte sa postezi ceva corecteaza ca sa nu mai existe neintelegeri.
In orice caz este destul de bine pentru o incepatoare!!!
JAPAN LOVER ....
TE ADORA :love: