Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

AngelOfTheDark`s Oneshots

Fara el va fi greu...

"Am vrut sa`mi indeplinesc visele,sa zbor spre glorie si sa fiu fericita...."

Picaturile de ploaie se lovesc de asfaltul rece cu violenta. Este frig. Cerul brazdat de tunete ce se aud de la foarte mare departare este incarcat cu nori grei plini cu apa care se revarsa pe pamant. Angela statea si se uita entuziasmata la jocul stropilor de apa. Ii placea foarte mult acest fenomen al naturii. Ar fi vrut sa iasa afara, sa se joace in ploaie..dar parintii ei nu o lasau. Ce era de facut?
A stat si s`a gandit, s`a imbracat cu hainele ei preferate si cum statea la parter i`a venit grandioasa idee de a sarii pe geam si de a fugi de acasa. Zis si facut.
Era afara,fiind asa de frumos...incat a inceput sa danseze in ploaie. Dansul ei era gratios si plin de viata.
Facea piruete pline de gratie si de iubire gandindu`se ce norocoasa poate fi....dar prietenele ei nu erau acolo pentru ea si asta o facea pe Angela sa se simta prost. Deodata se opri. Aceasta ametita si foarte ingandurata a luat telefonul in mana si a marcat un numar de telefon. Suna , suna si iar suna....Nu raspundea....Oare unde era iubitul ei? Ploaia se opri brusc, iar pe cer a aparut un curcubeu viu colorat. Angela cu pasi repezi se indreapta spre casa iubitului ei. A ciocanit de vreo patru ori fara raspuns. Cand se pregatea sa plece usa s`a deschis. Aceasta sfioasa ridicand privirea a zarit`o pe mama iubitului ei in negru si foarte suparata. Angela a simtit ceva foarte ciudat. Ploaia a inceput din nou. Intra in casa si il vede pe iubitul ei intins pe podea. A avut loc o crima. Acesta era mort,lipsit de viata. Fata a luat`o la fuga si a inceput sa danseze in ploaie plangand si suferind. Visul ei de a ajunge sus s`a spulberat. Numai avea putere...numai avea rost...fara el nu putea face nimic pe lumea asta....
Numai poate fi fericita...dar de zburat spre glorie ar putea ,problema este ca nu vrea. S`a dus acasa...mama ei a vazut`o si a urmarit`o pana in camera. A intrebat`o:
-Angela, draga mea, ce se intampla cu tine?
-Vreau sa mor, mama ! Nu este corect ! Robert este mort...
-Poftim?? Dar cum s`a intamplat?
-Nu stiu. Am mers la el acasa si mama lui plangea ...iar cand am intrat inauntru el era intins pe jos si plin de sange. Fara el viata mea numai are sens...Vreau sa mor!
-Nu spune asta, draga, viata merge mai departe cu sau fara el tu vei triumfa iti garantez.
-Multumesc , mama, te iubesc mult!
-Si eu pe tine.
Astea fiind zise mama Angelei a parasit camera si a lasat`o singura.
.......Peste 10 ani Angela a ajuns sus, a atins gloria...exact cum i`a spus mama ei cand era mica.
Orice poveste are un final fericit...atunci cand stii sa il faci.
Sfarsit!

Răspunsuri în acest subiect
AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 28-11-2009, 01:48 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Berry. - 28-11-2009, 09:43 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 28-11-2009, 09:51 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Berry. - 29-11-2009, 01:47 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 29-11-2009, 02:00 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Berry. - 01-12-2009, 08:26 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 05-12-2009, 07:29 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 09-12-2009, 04:19 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de Axxa.No.Way - 09-12-2009, 06:38 PM
RE: AngelOfTheDark`s Oneshots - de AngelOfTheDark - 10-12-2009, 06:07 PM