Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Petrecand viata la maxim

Am sa mai postez inca odata capitolul..nush dc..imi dispare..eru 14 posturi acum sunt 12:(( :...:

Urmatoarea zi a inceput promitator. Afara era cald si frumos. Soarele ajungea in fiecare coltisor al orasului. O zi perfecta pentru bazin.
Cum era timpul sa mergem la scoala, ne-am imbracat repde cu tricouri si pantaloni scurti sau fusta si am plecat. Am trecut pe la Anita, am luat-o si pe ea si am mers mai departe. Toate eram bine dispuse si abia asteptam ca scoala sa se termine. Am ajuns in timp record deoarece nu am prea stat la discuti pe drum. Imediat ce am intrat in curtea scolii ne-am mirat deoarece nu era nimeni pe acolo. Pe usa mare a scolii era un afis pe care scrie "greva pentru doua saptamani".
Putin nervoase ca nu am fost anuntate si totusi mult mai fericite ca am scapat de scoala pentru doua saptamani, am plecat la mall sa ne cumparam niste costume de baie dragute. Dar bine inteles, nu inainte de ai anunta si pe baieti. Am hotarat ca Bogdan sa vina sa ne ia cu masina. Cum mai aveam foarte mult timp am mers pe jos. Drumul ne-a luat cam 30 de minute. Pe tot parcursul drumului Lynn a urlat la toti cei care ne clacsonau. Acompaiata bine inteles de Anita si spre uimirea mea si de Anka mai tarziu. Am cutreierat prin tot mall-ul, pana am vazut in vitrina unui magazin niste modele de costume de baie foarte frumoase. Nu am rezistat, le-am probat repede si le-am cumparat.
Am stat destul de mult la mall asa ca Bogdan era deja in parcare. Imediat ce ne-a vazut s-a dat jos din masina si a ajutat-o pe Lynn sa urce. Pe noi ne-a pus in spate ca pe copii mici si am plecat. Pe tot drumu faceam glume foarte prostesti de genu " tati vreau la baie" sau " mami da-mi suzeta". In loc de suzeta am primit una in cap fiecare. La bazin erau deja Ryan, Renny si Alex. Care abia asteptau sa ajungem. Cand ne-am dat jos din masina baietii au sarit cu gura pe Bogdan.

- Nu mai voiai sa vi odata? O ai pe Lynn deja, acum nu le fura pe toate!

Noi am mers sa ne schimbam. Anka avea un costum alb cu snururi roz care se lega ca un corset. Lynn era imbracata cu un costum alb cu negru cu cateva bulinute negre. Anita avea costumu alb cu dungile negre. Iar eu aveam un costum maro cu niste dungi albe. Cand am iesit baietii au inceput se se holbeze. Alex se uita lung la Anka, si numai el stie la ce se gandea. Iar ceilalti nu stiau la ce sa se uite mai intai.
I-am intrerupt din visare si i-am trimis sa se schimbe si ei. In tot acest timp noi am aranjat prosoapele si restul lucrurilor. Baietii sau intors repede. cand sa deschida si Anka gura s-a trezit luata pe sus de Alex si aruncata in apa. Anka a inceput sa ii dea in cap. Alex a inotat pe sub apa si a ridicat-o dintr-o data pe Anka pe umeri. Bogdan s-a asezat jos si a tras-o pe Lynn, nu langa el ci deasupra lui.
In tot acest timp cativa baieti sau apropiat de mine incercand sa flirteze. Nu le-a iesit faza deoarece Ryan a venit pe la spatele meu sarutandu-ma prin surprindere.

- Asta e fata mea! spune Ryan cu o fata evident iritata.

Baietii au plecat. Iar Ryan s-a mai calmat dar ma tinut tot timpul in brate.
Anita era pe marginea piscinei cu Renny care o tine de talie si o saruta tandru. In acest timp Ryu si-a facut aparitia si el pe acolo. Nu la mai vazut nici una dintre noi de cand s-a mutat la alta scoala si de cand Anita s-a desparit de el.
Se pare ca nu se obisnuise cu ideea ca Anita nu mai e cu el, deoarece imediat ce a vazut scena dintre cei doi s-a infuriat vizibil. Cand l-am vazut am chemat-o pe Anita la mine deoarece se pare ca ea nu il vazuse.
Ryu s-a apropiat furios de locul in care eram noi toti.
S-a indreptat spre Renny si fara sa ii adreseze vre un cuvant la lovit cu pumnul darmandu-l pe jos.
Renny total dezorientat a inceput sa se uite furios la Ryu.

- Ce ai ma, cauti scandal? ii intreaba Renny suparat, ridicandu-se.
Dar nici bine nu s-a ridicat ca primeste un genunchi in stomac. Renny cade la pamant...
- Ce treaba ai tu cu Anita, de unde ti-ai luat tu tupeul asta? tipa Ryu vrand sa-l loveasca cu piciorul dar Renny se feri find din nou in picioare intorcandu-i lovitura.
Anita urmarind toata scena s-a indreptat in graba catre ei urland sa inceteze. Renny isi tinea mana la obrazul putin vanat de la pumnul incasat. Ryu isi stergea sangele care a inceput sa curga din buza sparta. Cateva picaturi lovinduse de nisip.
- Pentru pampalaul asta m-ai lasat? urla Ryu la Anita.
- Gura cretinule ca nu iti permit sa urli la ea! spune Renny in timp ce il mai loveste odata pe Ryu facandu-l sa sangereze mai puternic.
Anita privea toata scena spunandu-si trista ca e vina ei. Dar pana la urma a reusit sa ii opreasca.
- Opriti-va! Ryu lasa-ma naibi in pace, intelege... nu mai sunt cu tine si nu o sa mai fiu! Nici nu te mai cunosc. Lasa-ma in pace, il iubesc pe Renny!
Ryu ii arunca o privire dura Anitei cea ce a facut-o sa se intristeze mai tare si a plecat.

Renny a sarutat-o pe Anita si au mers impreuna pana la infirmerie. Dupa ce apele sau mai calmat totul a reintrat in normal si am inceput sa ne distram din nou. Tot ce era diferit era obrazul lui Renny invinetit usor. Anita si-a cerut scuze de multe ori dar Renny doar ii zambea spunandu-i ca e doar a lui. Toti am intrat in apa incepand un adevarat razboi care a fost castigat spre dezamagirea noastra de baietii. Ei, bine inteles si-au cerut premiul. Au cerut un sarut dar jocul lor a continuat mult si bine. Cand s-a mai inserat si a inceput sa bata vantul ne-am strans lucrurile si am plecat. Bogdan ne-a dus acasa pe fiecare. Obosite ne-am bagat in pat.
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler

Răspunsuri în acest subiect
Petrecand viata la maxim - de Elina - 15-09-2009, 04:16 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 16-09-2009, 08:31 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 20-09-2009, 06:09 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 22-09-2009, 06:30 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 22-09-2009, 08:45 PM