24-02-2008, 09:14 PM
Anastasia credea ca Yume nu o zarise,dar se inselase,desi vorbea cu Hinaria despre noua membra a echipei care sosise impreuna cu prietena lor Kana,ea o zari pe Anastasia si simti prezenta unui spirit.Ce se intampla?Oare ascundea ceva?Oricum mai avea o problema de rezolvat si anume sa afle cine era noua partenera si de ce era asa de prietenoasa cu ele.Yume o ruga pe Hinaria sa o cheme pe Anastasia pentru a o cunoaste pe noua membra.Imediat ce se adunasera cu totii,ii spuse tinerei sa se prezinte.
-Seijuru?Numele mi se pare cunoscut...,gandi Yume.Semi-zeita inchisa in pestera,daca nu ma insel.
Acum intelegea zana de ce i se parea cunoscuta,consiliul ii povestise despre ea.
-De ce vrea sa fie in grup cu noi?Ce urmareste?Nu simt nicio aura negativa in jurul ei,oricum voi fi atenta...Consiliul nu mi-a spus motivul inchiderii ei.
-Seijuru?Numele mi se pare cunoscut...,gandi Yume.Semi-zeita inchisa in pestera,daca nu ma insel.
Acum intelegea zana de ce i se parea cunoscuta,consiliul ii povestise despre ea.
-De ce vrea sa fie in grup cu noi?Ce urmareste?Nu simt nicio aura negativa in jurul ei,oricum voi fi atenta...Consiliul nu mi-a spus motivul inchiderii ei.