20-11-2009, 03:00 PM
Ah, nu-mi vine sa cred ca nu am lasat comm si la capitolul trecut.Dar nu ma asteptam ca Myuu sa posteze atat de repede...sorry kaname
Ambele capitole mi-au placut extrem de mult.Si din cate inteleg, va urma niste yaoi ? Haaaai, stiti ca asta vrem.
Pana la urma Strify s-a imbatat mai rau decat Yu...si acum ii cedeaza, ce draguut .App Myuu esti putin cam sadica nu? Sa ne intarati si apoi sa ne lasi sa suferim inca vre-o saptamana? Acum mintea mea bolnava o sa functioneze si mai greu decat o facea pana acum, fiind ocupata cu tot felul de scenarii...ufff
Nu stiu ce sa va mai zic inafata de grabiti-va, grabiti-va, grabiti-va!
Mult succes si spor la scris.
Pa pa
Ambele capitole mi-au placut extrem de mult.Si din cate inteleg, va urma niste yaoi ? Haaaai, stiti ca asta vrem.
Pana la urma Strify s-a imbatat mai rau decat Yu...si acum ii cedeaza, ce draguut .App Myuu esti putin cam sadica nu? Sa ne intarati si apoi sa ne lasi sa suferim inca vre-o saptamana? Acum mintea mea bolnava o sa functioneze si mai greu decat o facea pana acum, fiind ocupata cu tot felul de scenarii...ufff
Nu stiu ce sa va mai zic inafata de grabiti-va, grabiti-va, grabiti-va!
Mult succes si spor la scris.
Pa pa
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*