15-11-2009, 09:45 PM
Copii, Gackt nu a fost in Romania. E adevarat ca joaca in Bunraku, si e adevarat ca s-au filmat scene din Bunraku la noi, insa el nu se numara printre cei ce au venit.. Au fost doar 2 dintre actori, pe care nu mai stiu cum ii cheama nici sa ma impurscati. Parca una era Demi Moore [nu ma condamnati daca am scris gresit, de, asa face taranu cand aude de nume straine], si cu celalalt actor, dar nu si Gackt, asa ca nu va alarmati degeaba, ca nu ati pierdut nimic. Cel putin, asa este scris pe blog-ul oficial Bunraku.
Revenind la Gackt. Tipul asta chiar nu pare de varsta pe care o are. Si hm.. are o voce deosebita, si imi plac si versurile lui [da da, stiu, eu tampesc omul cu versuri, feriti-va de mine...]. Cand auzeam melodia Love Letter deveneam O.O... La fel si cu Returner... Si bineinteles, Vanilla, cu tot cu versurile ei...
Revenind la Gackt. Tipul asta chiar nu pare de varsta pe care o are. Si hm.. are o voce deosebita, si imi plac si versurile lui [da da, stiu, eu tampesc omul cu versuri, feriti-va de mine...]. Cand auzeam melodia Love Letter deveneam O.O... La fel si cu Returner... Si bineinteles, Vanilla, cu tot cu versurile ei...