Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto fic

Good... Aly are dreptate...treceti pe la un moderator inainte de a deschide un fic pt ca acesta poate fi esuat ._. ca in cazul de fata .......
in primul rand, draga mea scriitoare, te anunt de pe acum ca nu vreau sa aud insulte la adresa mea.... imi voi spune si parerea mea, in al doilea rand nici voi, userilor, care mereu veti fi deacord cu cel care face greseli nu cu ala care corecteaza, nu accept jigniri la adresa mea.... nu v-am jignit asa ca am pretentia sa faceti si voi la fel
si 3 E TREABA MEA CE CITESC SI NU ACCEPT REPROSURI SAU SA NU MAI CITESC ^^.
acum imi pot incepe comentariul :].

In primul rand...ma plictiseste ceea ce citesc, bagi niste baliverne de m-ai lasat pe spate, ai incurcat tot textul in asa fel incat cititorul nici nu-si mai da seama ceea ce citeste, ba e scriitorul, ba Sakura, ba sasuke....da ce moartea fic e asta? Descrierea lasa de dorit .... +18 ce? hentai? nu pare.... mai degraba +14 .... Rose? Jimmy? ba ma lasi? si tu ai dat nume la podoabele celor doi? pff ...ma plictisesc sa il citesc, pur si simplu... am mai zis si o sa mai zic SUNT ACELEASI CUVINTE PUSE IN ALT SENS .
Estetica lasa de dorit, tu ai vazut asa macar la ochi cum arata ficul tau?
ai citit macar odata din el?
greseli de tastare numa' spun ... >.>

Citat:Ups…era sa-I i-au botu fetei.
chestia asta chiar n-am inteleso... ce vrea sa semnifice? sunt chiar atat de inapoiata sau limbajul asta nou de fite domina chiar si in povesti?

Citat:Mai bine continui eu de aici!....Sasuke si-a pus mainile pe coapsele mele!

nu vad rostul semnului excamarii...mi se pare absurd ... ca si cum se mira de ceea ce facea saracu' baiat... cand faci cu cineva sex sa sti ca nu ai voie sa ii pui mana pe coapse [-x .... si ca daca te-a lasat fara vlaga si e bun la pat mai bine ai continua...se mira saraca fata...ca deh' nu a mai vazut asa tipi in viata ei [-x

mai bine ai mai exersa dupa parerea mea ....si nu mai impartii ficul in fel si chip de frazute care apartin a trei personaje...mai bn fa un capitol cu gandurile unuia si le iei pe rand si tot asa.... sau mai bine ce dracu' scrie si la masculin si la feminin ca deh' asa te-a invatat profu' de mate nu?

repet : NU ACCPET NICIO JIGNIRE...NU AM JIGNIT PE NIMENI ^^

zbye si sper sa vad nextu' cu imbunatatiri :pls:
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .

[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

Răspunsuri în acest subiect
Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 05-10-2009, 09:59 PM
RE: Naruto fic - de Verrine - 06-10-2009, 08:40 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-10-2009, 08:39 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Verrine - 27-10-2009, 10:20 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 30-10-2009, 10:15 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 08-11-2009, 03:40 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 02:01 AM
RE: [naruto]Naruto fic - de curcubeu fara culori - 09-11-2009, 10:45 AM