Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto fic

#9
“ Am bagat cheile in contact si am pornit spre casa ca sa-mi fac bagajele. Era un drum lung pana la Bucuresti. Mi se parea foarte ciudat ca un japonez avea locuinta in Bucuresti. Hmm….cred ca sa mutat acolo ca sa faca rost de bani sau sa ca sa-si gaseasca c***e de lux. Cat timp ma gandeam la cear cauta un crimilan japonez in Romania, déjà imi parcasem pisicuta in garaj. Am oprit motorul si m-am dus in dormitorul meu urias. Am inceput sa-mi imachetez din lucrurile mele sexy dar si cateva normale. Dupa ce am terminat de impachetat m-am schimbat re rochia mea si mi-am pus o rochie neagra cu corset si un dres din pasa si m-am incaltat cu o pereche de converse tot negri si m-am machiat cu negru pe la ochi. Mi-am intint parul cu placa si mi-am lasat bretonu pe ochi. Aratam ca un emo si o rockerita in acelasi timp, ceea ce e bine pentru ca asta imi place sa ascult. Mi-am luat bagajele de pe pat si am coborat scarile mai greu. Mi-am lasat bagajele la intreare si am sunat dupa un limuzina. Aceasta a venit in 5 minute, i-am spus ca trebuie sa merg la aeroport si am pornit. Drmul a fost plictisitor dar am avut castile la mine si am avut ce asculta. Cand am ajuns la aeroport, am vazut ca langa un avino mare si luxos se afla o limuzina mare neagra si din ea a iesit brunetul de la club. Am stat putin pe ganduri si m-am gandit ca poate el se ducea in alta parte si era doar o coincidenta. Cand am coborat din masina l-am rugat pe sofer sa-mi duca lucrurile in avion.”

<<<Hmm……Sakura, oare pleaca si ea acum spre Romania? Oare pe cine cauta? Cat m-am uitat eu dupa ea la un moment dat mi-au picat ochi pe suportul pentru pistol de sub rochie, se pare ca are mereu pistolul cu ea. Cred ca sa simtit urmarita pentru ca un urmatoarea secunda se uita la mine cu niste ochi reci si blanzi. Ciudata combinative, ori mi se parea mie, ori cred ca am mai multe lucruri in comun cu ea de cat credeam.>>>

“Zborul a fost lung si plictisitor. Am ajuns in 2 oare in Bucuresti in aeriportul Baneasa. Putin mai jos de locul unde a aterizat avionul erau 2 masini negre, blindate cu geamuri fumuri. Din una din ele a coborat un baiat inalt cu parul roscat si cu ochi ca ai mei. M-am chinuit sa-l vad mai bine si mi-am dat seama ca este vechiul meu prieten Kris. Am lucrat cu el cu mult timp in urma sip e amandoi s-au facut teste, deci, ne intelegm bine. Am alegrat spre el si l-am strans in brate. Intre timp un alt avion aterizase, unul asemanator cu el din aeroportul Karanti din Japonia. Dupa ce l-am sugrumat destul, am urcat in masina si ne-am indeptat spre vina unde vom sta pe tot parcursul misiunii.”

<<<Ala este prietenul ei? Simpatic baiat dar, oare este la fel de bun la pat ca si mine?
<Tu in loc sa te gandesti la misiune iti pierzi vremea su o pustoaica?>
Dyna? Unde esti? Si cum de inca mai ai puterea asta?
<Prostule sunt in limuzina ta si da inca mai am puterea asta! Chair crezi ca maimutele alea paroase imi pot lua mie mintile??
Sincer sa fiu da, acum iesi din capul meu! Vreau sa fiu singur doar cu gandurile mele nu si ale tale! Asteapta pana ajung la masina.
<Bine..!>
Dyna este o veche prietena de “familie” care ma ajutat cand am avut chinuri groaznice. Ma rog…totusi pustoaica ma cam atrage. In drum spre vina am discutat diferite subiecte cu Dyna, este la fel, neschimbata de atata timp. Dupa o ora de mers ne-am oprit in Popesti leordeni. Din cate am auzit de la Dyna aici locuiesc cei mai bogati oamnei din oras si traficanti de droguri, motociclisti si mafioti. Deja imi place cartierul. Ne-am oprit in fata unei porti mari negre; ne-am dat jos din masina si am deschis poarta care ducea spre o casa mare alba. Am dat un tur al casei si am vazut ditamai sufrageria. Doi pereti ai sufrageriei erau geamuri cu niste perdele albe transparente, era o canapé de colt alba si un fotoliu negru cu niste perne albe, in mijloc era o masuta micuta din lemn de cires presupun si o perna mare portocalie langa canapé, pe terasa era o canapé imensa alba cu multe perne, holul spre dormitor era satios si peretele la fel era defapt termopan, in spate era o piscine mare cu sezlonguri pe margine si cateva umbrele. Intr-un cuvant o casa numai buna de dat petreceri si perfecta pentru mine. Cand am intrat in dormitory am murit, era alb cu covor pufos pe jos si un pat mare cu asternut tot alb. O da! Asa imi place.>>>

“Doamne…nu mai pot de ras…..In limuzina Kris a incercat sa deschida o sampanie si in loc sa agite sticla si so indrepte spre geam nu vroia sa iasa dopu si sa uitat la el si ia sarit dopu in fata si si-a patat pantalonii. Am murit de ras, nu mai puteam si acum in loc sa deschida usa de la masina si sa iasa ca omu, deschide porbagajul si iese pe acolo. Ala nu si-a dat seama de ceea ce a facut. Cand am deschis poarta am ramas masca. Era o casa mare pe colt abla cu maro. Avea o sufragerie imensa portocalie cu doi salti in mijloc si niste canapé mari, pe peretele de la scara era o plasma mare, niste boxe subtiri pe langa si niste sisteme video de ultima tehlonogie, era si un bar cu tot ce-I trebuie, Wiski, vin, sampanie, vinuri chiar sib ere. Era de vis acea sufragerie; am urcat curioasa la etaj si la fel am ramas. Dormitorul era imens de culoarea lamiei, in mijloc era o masuta micuta din sticla si langa o canapé mare cu perne de aceiasi culoare ca si camera. In spatele canapelei era un pat mare cu baldachin de aceiasi culoace si cu asternuturi albe. Kris nu era cu mine, din cate il cunosc cred ca era la bar, i-am strigat de sus sa-mi puna si mie niste wiski. Ce? Numai el sa se distreze? Telefonu de pe noptiera de langa pat a inceput sa sune. M-am grabit sa raspund, am ridicat receptorul si am zis un scurt “alo”.
-Buna Tigruaico, ce faci? A intrebat Itachi.
-Buna, ce se intampla?
-Paii….sti…?
-Zi tot acum, si repede!
-Bine, bine, criminalu vrea o fata sexy in seara asta la el la vila. A zis Itachi repede.
Eu am inceput sa ma plimb prin camera in timp ce el vorbea si mi-am dat seama ca vila lui era cu 2 case mai sus de mine.
-Nu cred ca o sa fie greu. Stau aproape de el. Apropo, am uitat sa te intreb, nu-I asa ca mi-ai impachetat si VIP-ul?
-Da, este sub pat, da la ceti trebuie?
-Sti doar ca-mi place sa vanez! Am zis si am inchis.
Pana la ora 8 cand trebuia sa plec la Fujisama, am baut bere si am jucat Poker pe dezbracate. Am castigat fiecare runda si Kris a trebuit sa se dezbrace pana nu mai avea ce sad ea jos. Cu un sfert de ora inainte sa plec m-am dus sus si m-am schimbat intr-o rochie neagra scurta si cu un decolteu generous,m-am incaltat cu niste sandale negre cu toc cui si mi-am lasat parul desprins. Am coborat si l-am vazut pe Kris putin luat si cam ametit. I-am zis ca plec si ca nu stau mult si am iesit pe usa. Din cate am inteles era un cartier plin de drogati, mafioti si motociclisti. Dar am avut noroc si nu am dat ochi cu nici unu pana la casa lui Fujisama. Am intrat pe usa iar acesta ma astepta pe canapé imbracat intr-un halat alb scurt. Cred ca era pentru fete, prea scurt, mai era si din satin.
-Buna frumoaso, hai la treaba ca am chef de joaca.
M-am apropiat projocator de el si i-am desfacut falatul. Am inceput sa ii mangai jucaria mai pervers si m-am asezat pe canapé cu “Rose” deasupra jucariei lui. Acesta mi-a desfacut rochia din fata si m-a lasat doat in tanga. M-a intins pe canapé si a inceput sa se joace cu limba in “Rose” a mea si sa fiu sincera era un ratat, nu era bun de loc. Nu am mers mai departe deoarece nu imi placea cum se misca bou asta asa ca l-am dat la o parte de pe mine, i-am luat halatu si m-am imbracat cu el. Acesta se uita uimit la mine.
-Daca voiai o seara fierbinte, trebuia sa sti sa seduce o fata, boule! I-am zis si m-am indepartat putin de el.
In urmatoarea clipa acesta a inceput sa scoata niste sunete de om tortutat. Toate intestinele lui erau pe jos alaturi de coloana vertebrala. Cum? Ei bine l-am cam facut sa “vomite” ce avea prin el. Mi-am uat rochia de jos si m-am intors acasa. Cand am intrat pe usa Kris se uita la televizor linistit.
-Kris, m-am intors sit u mai bine cucate, déjà esti oboist. Am zis cu un zambet micut pe fata.”

<<<Ce fat area, ori ala a avut parte de o partida scurta sir ea, ori la omorat. Mai bine nu ma bag, este treaba ei, desi putea sa se imbrace mai bine. Dar eu vorbesc, care sunt imbracat intr-un trening de zici ca’s cocalar. Am fost trezit din visare de carte telefonul meu care suna ca un nebun. Cand am vazut cine la suna am scos o injuratura printer dinti si am raspuns.
-Ce vrei?
-Sasuke, calm draga, ca nu te omor. A zis Kisame foarte calm.
-Mda…motivul? Nu ai avea cum!
-Uite ce e Fujisama este mort.
-Super am scapat de o povara!
-Dar Cristian este inca in viata.
-Mi-ai stricat noaptea déjà! Bun, eu trebuie sa-l omor, cum fac asta?>>>
“-Bun si acum trebuie sa-l omor sip e asta?
-Da, in seara asta da o petrecere la care tu trebuie sa mergi! Ai inteles?”
<<<-Unde se va tine petrecerea?
-La sala palatului! Dute, si rezolval!>>>
“<<<-Am inteles>>>”
*Amandoi au incheiat convorbirea cu o injuratura. Sakura sad us la ea in camera sa-si faca un dus iar, brunetul la fel*
“Picaturile calde de apa se zdrobeau de corpul meu repede dadndumi o senzatie de placere! Tipul ala habar nu avea cum sa f**a o fata. Dupa ca am iesit de la dus, m-am indreptat spre dulap nestiind cu ce sa ma imbrac. Mi-am ales o rochie neagra, crapata in partea dreapta, o pereche de cizme tot negre si niste manusi pana la cot de aceiasi culoare. Mi-am lasat parul descacut, in partea cu crapatura mi-am pus suportul de pistol si am coborat. Kris dormea bustean cu pistol meu in mana, credea ca este o jucarie. L-am luat cu grija ca sa nu apese ca prostu pe tragaci si am plecat spre garaj.Hmm….ce masina trebuia oare sa-mi i-au? Mai bine i-au negritura asta, si asa este cald in seara asta. Dupa ce am scoso din garaja trecut in viteza un Porsche super tare. Am inceput sa conduc de nebuna pana la sala palatului unde avea loc petrecerea ROCK.”
<<<Ups…era sa-I i-au botu fetei. Pacat ca nu am vazut cine era, mi-ar fi placut sa-I fac o vizita dupa petrecere. Am ajuns repede la destinatie. Cateva masini mai in fata se afla rozalia din japonica imbracata ca o rockerita, asa cum imi place. Cred ca ar trebui sa vorbesc cu ea. Am inceput sa o studies putin si am vazut ca avea pistolul la ea. Frumos, chiar vrea sa se joace in seara asta cu mintea mea. Mergeam amandoi in acelasi timp, cand am ajuns la usa i-am deschis politicos iar aceasta mi-a facut cu ochiu.>>>
“El este baiatul de la Kisame din birou, mai bine ma joc cu el umpic.
-Buna, numele meu este Sakura. Te-am vazut acum cateva zile la Kisame in birou1 Lucrezi pentru el?i-am zis cu un zambet mic pe fata.
-Buna, eu sunt Sasuke si nu. Doar ne-am intalnit la o “cafea”. A zis ironic. Dar tu? Lucrezi pentru prostu ala de Itachi?
-Neaa….doar vroia sa-mi zica ca se da o super petrecere rock asta seara si de ce nu?
-Da….si eu am venit pentru atat. Hai mai bines a ne amestecam prin multime. A zis el luandu-ma de mana.
Era rece si se cam vedea ca are chef de joaca. Ne-am dus la bar si am comandat niste wiski apoi am discutat. A inceput o melodie sceam de la Lordi si am inceput sa dnsam ca nebunii. Dupa ce melodia sa terminat Cristian a vrut sa ne supa ceva.
-Ma bucur ca toti sunteti azi aici. Motivul pentru care vam adunat aici in aceasta seara este ca implinesc 21 de ani!
Dragut pe 26 mai este ziua lui, asta e de notat in calendar. Cand am intors privirea spre Sasuke acesta disparuse de langa mine. Unde so fi dus si baiatu asta? In acel moment de neatentie un fulger sparte cupola si il loveste din plin pe Cristian. Ciudat cand am ajuns eu nu erau nori. Toata lumea a inceput sa tipe de nebuna sis a alerge de colo colo ca disperatii. Numai eu stateam linistita si imi terminam bautura. Langa mine a aparut de nicaieri Sasuke.
-Mai bine plecam de aici. A zis si ma luat de mana ducanduma afara.
-Masina mea este mai in spate. Nu cumva stai in Popesti leordeni?
-Mm…ba da. Ups..inseamna ca tie era sa-ti i-au botu. Scuze. A zis cu o fata de catelus nevinovat.
Ne-am indreptat amandoi spre masinile noastre si ne-am intercut pana acasa. Cand am ajuns acesta a oprit masina in fata casei mele sis a apropiat usor de mine. Mana lui calda imi atinsese fata iar cealalta o mangaia incet pe a mea. In clipa urmatoate buzele lui erau peste ale mele sarutandu-ma incet. Limba lui explora fiecare coltisor al gurii mele. I-am sarit in brate si ne-am indreptat spre usa, am deschiso fara sa ne oprim din sarutat si am urcat sus la mine in camera. Ma intins incet pe pati si mi-a dat jos pistolul si rochia. Eu nu m-am lasat mai prejos si l-am dezbracat ramanand in costumul lui Adam. L-am dat la o parte de pe mine si am inceput sa ii sug juraioara facandul sa scoata niste sunete de placer.”
<<<Doamne fata asta este profesionista. “Jimmy” nu sa mai simtit atat de bine de mult timp si iata ca vine. “Jimmy” si-a dat drumul in gura rozaliei fara ca aceasta sa se stearga a urcat pana a ajuns la buzele mele. M-am rostogolit peste ea si am inceput sa ma joc cu gura la sanii ei mari si frumosi apoi am coborat incet pana am ajuns in lacasul ei. Mi-am introdus limba inauntru ceea ce a facut-o pe rozalie sa scoata un geamat de placer. Am introdus un deget inauntru facand-o sa scoata acelasi sunet ca mai inainte. Am luat caciuita ci i-am pus-o in cap lu “Jimmy’ si am inceput sa o patrund usor. Am inceput cu miscari usoare de dute vino, pana cand a inceput sa ma zgarie usor pe spate ceea ce ma facut sa ma misc mai cu talent. Am inceput sa scoata sunte de placer care m-au cam excitat. Intr-un final mi-am dat drumul in ea si am cazut lat langa trupul ei cald.>>>
“Doamne, baiatul asta este un zeu. Mai bine continui eu de aici! L-am sarutat tandru pe buze muscandui limba si am coborat pana la jucarioara. Am inceput sa-mi frec sanii de iar acesta sa indreptat imediat. Am facut miscari usoare de sus in jos pana si-a dat drumul pe fata mea. I-am pus o alta caciulita “Rosei” si am inceput sa introduce jucarioara in mine. Sasuke si-a pus mainile pe coapsele mele! Am inceput sa fac miscari sus jos. Brunetul a scapat din gura niste sunete de placer ce mau facut sa tresar si sa-l fac sa se excite mai tare. Noaptea asta va fi una plina de dragoste”

Pozeleee:
http://www.gsmpedia.ro/images/news/l/lg_...a34441.jpg - telefonu lui sasuke
http://www.mobilegazette.com/handsets/ap...-black.jpg - telefonu Sakurei
http://images.google.ro/imgres?imgurl=ht...start%3D90 – imbracamintea ei
http://www.coafuri-noi.com/files/images/...Emo-21.jpg - coafura rozaliei (fara ochelari)
http://api.ning.com/files/r3tAnTtsH5X1OW...imeBoy.jpg - Kris
http://www.anuntbazar.ro/media/img/anunturi/1_5677.jpg - rochia pe care a purtato cand sa dus la japonez
http://www.euroest.ro/offers/1467.jpg - vila ei
http://www.infotravelromania.ro/foto/efo...C00112.JPG - sufrageria
http://www.ultramarine.ro/romana/Revelio...camera.jpg - dormitorul :X
http://images.google.ro/imgres?imgurl=ht...%26hl%3Dro – casa brunetului
http://www.constructmall.ro/images/desig...violet.jpg - dormitorul lui :X
http://media.photobucket.com/image/imbra...an7hs6.jpg - rochia neagra
http://www.desktopwallpapers.ro/masini/m...alNumber=7 – masina rozaliei
http://chinaluxculturebiz.files.wordpres...amera1.jpg - masina brunetului



Răspunsuri în acest subiect
Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 05-10-2009, 09:59 PM
RE: Naruto fic - de Verrine - 06-10-2009, 08:40 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-10-2009, 08:39 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Verrine - 27-10-2009, 10:20 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 30-10-2009, 10:15 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 08-11-2009, 03:40 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de &quot;~Setsuna~Noelle~&quot; - 09-11-2009, 02:01 AM
RE: [naruto]Naruto fic - de curcubeu fara culori - 09-11-2009, 10:45 AM
RE: [naruto][hentai] +18 Naruto fic - de Uchiha_Sakura91 - 14-11-2009, 07:39 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Alany Aysee - 14-11-2009, 11:59 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de ellamanu - 16-11-2009, 10:14 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Denny - 16-11-2009, 10:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)