Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Issabella

#4
Bună =) . Mda, cred că wth, şi eu mă uimesc, dar ador şi ficul ăsta =]] . Primul capitol a fost minunat. Începutul , recunosc, nu m-a atras chiar foarte tare [ nu pe atât cât m-a atras titlul în orice caz ] dar mă bucur că am citit tot. E superb.
Matei.. Hmm, nu îmi place numele dar personajul da, aşa că este ok. Presupun. Ador personajele care fumează [ cel puţin cele masculine ] , sunt tari rău de tot. reacţiile bărbatului la tot ceea ce se mişcă în jurul lui sunt interesante. Când tot spuneai acolo de chipurile monotone şi plictisite, că nu le aşteaptă nimeni şi nimic acasă, instantaneu m-am gândit că : Da , şi Matei este unul dintre aceste persoane. Hmm, şi după am realizat că este chiar aşa . Frumos rău de tot.
Este trist cum a trăit fără tată şi iubita lui nu mai e . Sunt cruioasă dacă e moartă, sau e altă cauză? Sunt mii de cauze în lumea asta.
Vreau să ştiu mai muulte, mai muulte.
Nu am văzut greşeli de tastare sau de exprimare [ nu bag mâna-n foc că nu ar fi fost ] , dar dacă o să găsesc cândva o să menţionez [ jur pe roz =]]. ]

Cât despre titlul poveştii, mie mi-a dat impresia după cele citite că ar fi DE FAPT numele cărţii pe care o citea " Ella " şi " bibliotecara " . Dar nu ştii niciodată, poate e numele cărţii pe care o căuta Matei, sau mai ştii? Poate chiar e noua lui iubită, sau Ella venea de la Issabella ! Sau.. Hmm, poate e o carte pe care o va scrie el =]] or wth? lumea e plină de idei, abia aştept să înţeleg semnificaţia titlului!!

Succes la scris şi aştept următorul capitol !



Răspunsuri în acest subiect
Issabella - de Jasmine - 09-11-2009, 01:15 AM
RE: Issabella - de Hetalia - 12-11-2009, 06:32 PM
RE: Issabella - de Yumina - 13-11-2009, 07:34 PM
RE: Issabella - de Teh2 - 14-11-2009, 02:08 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)