Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nevermind`s Oneshots^^

Hei, tu. Mi-am făcut şi eu timp să citesc rândurile scrise de tine, aşa că am venit şi cu un comentariu, că aşa e frumos ! <3.
Deci... Ceea ce ai scris tu acolo... îl pot numi un paragraf filosofic, o gândire psihologică, sau ceva asemănător. Oricum, mi-a plăcut. Ai îmbinat acolo mai multe lucruri.. Mi-a plăcut cum ai conturat cuvântul " vis " , cum l-ai întortocheat şi ce semnificaţii i-ai dat. Spre exemplu.. Cum ai văzut viaţa un vis, asta e foarte interesant. Credeam , sau cel puţin din perspectiva mea, că este singurul lucru real, care ne face să suferim, să fim fericiţi, dar se pare.. Că totodată poate fi un vis. Mi-a mai plăcut faptul că nu ai descris moartea drept un coşmar , ci drept un alt vis. Reacţia oamenilor la disparaiţia noastră, finală, mi-a atras atenţia. Cu timpul vor uita... AIci ai mai adus un termen nou, " timpul " . Ai făcut un fel de... Hmm, nu ştiu cum aş putea-o numi, dar toate aceste îmbinări de termeni folositori au fost superbe.
AI descris într-un mod general până ce ai ajuns să îţi spui părerea , ceea ce ne-ar fi putut duce cu gândul că această '' lucrare '' este de fapt o micuţă povestire '' a ta '' Dar cu rândul de la sfârşit am revenit la ideea unui paragraf filosofic [ Cel puţin eu . ]
Ne-ai dat impresia încă de la început că ştii mai multe decât spui despre ceea ce vorbeşti, ceea ce te face un autor " atotştiutor " , termenul folosit pentru autorii care relatează hotărât fără pic de îndoială în ceea ce zic. A fost foarte.. Ferm. Să expui subiecte atât de delicate într-o formă atât de hotărâtă, aproape făcândune să credem, cu adevărat, că ceea ce scriai este purul adevăr. Că viaţa este , pur şi simplu, un vis. Şi moartea la fel, doar că nu mai ai pe nimeni în jur. Eşti doar tu într-un abis al timpului, sau ceva asemănător. Dar odată ce ţi-ai spus opinia începem deja să vedem că de fapt nu este o trăsătură atotştiutoare ci o părere convinsă , în care tu crezi cu adevărat.
Ai expus subiectul foarte bine. De asemenea atotştiinţa este clătinată de ultimele propoziţii :
Citat:Cum ar fi daca toata lumea ar spune “Nu-mi pasa!”? Ar fi mai usor…poate…sau poate ca nu.
Hmm , prin asta ne-ai băgat în '' dubii '' făcându-ne să avem o părere proprie şi lăsându-ne pe noi să ne gândim la un alt final, la o altă părere, la o altă perspectivă a tot ceea ce scrisesei.

În fine, am comentat mai sus toată părerea mea despre lucrare, şi chiar mi-a plăcut. Ţi-am zis cum aş putea numi eu acest one - shot, paragraf filosofic. Titlul este de asemenea semnificativ, fiind în concordanţă cu opinia ta. Fain. Aştept şi altceva <3 .

Răspunsuri în acest subiect
Nevermind`s Oneshots^^ - de Nevermind - 01-11-2009, 08:05 PM
RE: One shot ^^ - de Hetalia - 01-11-2009, 09:47 PM
RE: One shot ^^ - de Teh2 - 13-11-2009, 12:40 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)