11-11-2009, 12:03 AM
Pentru că am văzut că a fost şters threadul *eu aşa am văzut, iar dacă am vazut greşit şi încă mai era, să şteargă cineva topicul *, m-am hotărât să vă arăt catastrofele...*cough* adică "operele mele de artă" ^^"
Nu mai zic povestioara fiindcă nu-mi place să mă transform în bunicuţă >.<. Lucrez pe Photoshop CS3 *de o lună mă joc pe el o//o* în caz de întrebaţi, iar majoritatea chestiuţelor *nu mă corectaţi..ştiu cum se numeşe, dar îmi place cum sună chestiuţe :3* sunt făcute după tutoriale...Yeah, I'm a N00b :3...Soo, ză sigs :3:
<-- *Yura looks at the sig and has a nosebleed
<-- Toradora ruuulz! \o/
Bine...cele de sus nu sunt făcute după tutoriale...Se vede..Cred. Soo, crticile şi comentariile sunt bine venite :3
Pinguchuu~
Nu mai zic povestioara fiindcă nu-mi place să mă transform în bunicuţă >.<. Lucrez pe Photoshop CS3 *de o lună mă joc pe el o//o* în caz de întrebaţi, iar majoritatea chestiuţelor *nu mă corectaţi..ştiu cum se numeşe, dar îmi place cum sună chestiuţe :3* sunt făcute după tutoriale...Yeah, I'm a N00b :3...Soo, ză sigs :3:
<-- *Yura looks at the sig and has a nosebleed
<-- Toradora ruuulz! \o/
Bine...cele de sus nu sunt făcute după tutoriale...Se vede..Cred. Soo, crticile şi comentariile sunt bine venite :3
Pinguchuu~
Zero-Kun <33333
I couldn't stop myself from devouring you. I may kill the next human I target as my prey. Shoot me. You're afraid of me, aren't you? Hold the gun with both hands, and aim straight. Aim for my heart. It's not a crime to kill a vampire. ~Zero Kiryuu (Vampire Knight)~