08-11-2009, 01:08 AM
Ehh am trecut si eu pe aici :) Waw ce super mi-a placut la nebunie felul in care isi ziceau : -Esti nebun ,zuzule !
- Da , dupa tine , zuza !:)) foarte cool nu am mai auzit pana acum niste porecle asa haioase..
Hmm dar aici intervine o problema :) atunci cand doi frati se indragostesc de aceias fata iese cu scantei..pff oare alta fata nu isi gasea decat pe iubita lu fratesu?!Totusi sper k Adina sa nu se desparta de Ady ar fi pacatttttt..........
Imi place la nebunie ideea voastra si abea astept sa vad ce se va intampla in continuare :)
Am o singura obiectie as vrea capitole mai lungi.
Multa bafta fetelor si inspiratie din belsug
Bye and Kiss :-h :-*
- Da , dupa tine , zuza !:)) foarte cool nu am mai auzit pana acum niste porecle asa haioase..
Hmm dar aici intervine o problema :) atunci cand doi frati se indragostesc de aceias fata iese cu scantei..pff oare alta fata nu isi gasea decat pe iubita lu fratesu?!Totusi sper k Adina sa nu se desparta de Ady ar fi pacatttttt..........
Imi place la nebunie ideea voastra si abea astept sa vad ce se va intampla in continuare :)
Am o singura obiectie as vrea capitole mai lungi.
Multa bafta fetelor si inspiratie din belsug
Bye and Kiss :-h :-*
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song