08-11-2009, 12:50 AM
Buna! Ce pot sa spun decat ca imi place la nebunie? Sunteti foarte talentate, si ca sa fiu sincera, scrieti cam la fel, cateodata trebuia sa ma mai uit care scrie! Asta e bine!
Ideea ficului e cu adevarat originala! Asa te vreau Saku! fa-l praf pe fraier, sau mai bine spus, fraieri:)) Sper sa nu-i faca nimic Sasuke!
-Bai tu, tu baiat arogant, daca atingi un singur fir de par din capul fetei, te fac clatita! Ai inteles, sau vrei sa repet?
- Si tu, domnisoara Sakura, daca vrea sa-ti faca ceea ce cred eu...sa nu te lasi ca o sa ai aceeasi soarta ca el?
Sper ca m-am facut inteleasa:D
Abea astept continuare si sper sa o puneti cat mai repede! Bye si spor la scris! Kiss!*
Ideea ficului e cu adevarat originala! Asa te vreau Saku! fa-l praf pe fraier, sau mai bine spus, fraieri:)) Sper sa nu-i faca nimic Sasuke!
-Bai tu, tu baiat arogant, daca atingi un singur fir de par din capul fetei, te fac clatita! Ai inteles, sau vrei sa repet?
- Si tu, domnisoara Sakura, daca vrea sa-ti faca ceea ce cred eu...sa nu te lasi ca o sa ai aceeasi soarta ca el?
Sper ca m-am facut inteleasa:D
Abea astept continuare si sper sa o puneti cat mai repede! Bye si spor la scris! Kiss!*
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?