05-11-2009, 11:44 PM
Am ramas masca. Acele crime au fost atat de... N-am suportat sa o vad pe Rina Mamyia, sau Ritusko, sau cum o cheama, cu dintii pe acolo, si desfigurata total. Personaj preferat... Rena. Este draguta, si mi-a placut ca a cercetat si ea despre acel parazit, iar o parte din adevar a iesit la iveala... cred. A, si cea careia i s-au smuls unghiile era Shion, nu Mion. Si erau trei, nu cinci. Bine, si-a facut si Mion asta, dar noi ne referim la Shion, care a fost fortata sa faca asta (imi venea s-o omor pe bunica lui Shion). Mion imi place si ea, doar ca nu imi place cum a vorbit de sora ei. Parca a zis: "I am the nice, cute girl, and she is so frigid and pathetic." Satoko e ok, dar nu imi place rasul ei. Keii-chan, ce pot psune de el? Adorat de doua-trei fete, una il vede ca pe un frate, etc. etc., mi se pare ca a primit cam mult. Oricum, Shion nu mi s-a parut enervanta, mi-a placut cand fetele trageau de Keiichi iar ea i-a dat drumul fix pe Mion... Un naime super, plin de momente amuzante dar si horror.
Cine spune ca n-a avut parte de tristete este un mincinos.
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
Optimistul e un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa!
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
Optimistul e un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa!