02-11-2009, 10:09 PM
Buna! Am venit si eu cu un com! Rusine sa-mi fie, dupa atata timp...
Oricum capitolele sunt superbe...TOATEEE! Abea acum le-am citit, si iti spun cu sinceritate ca nu am mai vazutun fic atat de bun! E genial! La sfarsitul capitolului m-ai lasat in suspans, defapt, cred ca i-ai lasat pe toti care-ti citesc ficu'...De ceeee? De ce-mi faci asta... Nu ti-e mila de mine:(( Abea astept continuarea! Oare ce va face ? De obiciei eu cam ghicesc continuarile:)), dar nu si in cazul de fata...si asta e bine...cred=))
In orice caz, abea astept nextu' si daca nu il pui ma supy pe tine:(
ok. Asta am avut de spus...adica mai era ceva, dar nu-mi aduc aminte... aaa... SA PUI NEXTUUUU! Bye and kiss you
P.S. Sper sa nu te superi ca nu ti-am dat comm pana acum, dar nu imi mergea netu' De akm o sa-ti dau la fiecare cap....,dar sa ma anunti.
Oricum capitolele sunt superbe...TOATEEE! Abea acum le-am citit, si iti spun cu sinceritate ca nu am mai vazutun fic atat de bun! E genial! La sfarsitul capitolului m-ai lasat in suspans, defapt, cred ca i-ai lasat pe toti care-ti citesc ficu'...De ceeee? De ce-mi faci asta... Nu ti-e mila de mine:(( Abea astept continuarea! Oare ce va face ? De obiciei eu cam ghicesc continuarile:)), dar nu si in cazul de fata...si asta e bine...cred=))
In orice caz, abea astept nextu' si daca nu il pui ma supy pe tine:(
ok. Asta am avut de spus...adica mai era ceva, dar nu-mi aduc aminte... aaa... SA PUI NEXTUUUU! Bye and kiss you
P.S. Sper sa nu te superi ca nu ti-am dat comm pana acum, dar nu imi mergea netu' De akm o sa-ti dau la fiecare cap....,dar sa ma anunti.
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
![[Imagine: chibi_2903.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2903.gif)
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?

Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
![[Imagine: chibi_2903.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2903.gif)
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?