Deci, nu pot sa cred!!! :grr: Vanessa aia chiar nu-i normala. Nu poate sa fie insarcinata!!! Pur si simplu nu poate. Va rog frumos :pls: faceti-o sa cada de la balcon, sau de pe scari, sau de oriunde altundeva, numai sa piarda copilul!! :die:
Scuze, poate-s prea rea, dar nu nu mi-l pot imagina pe Takumi cu una ca Vanessa, si mai ales cu un copil de la ea. Stiu ca nu-i frumos sa cer raul dar daca voi tot puteti sa hotarati...
Totusi orice ar face personajele, ficul tot e frumos si dupa cum a spus si baiatul ce a comentat mai sus merita citit.
In legatura cu Zonriva, daca cumva vei citi commentul vreau sa-mi explici si mie la ce te-ai referit cu "termina ma". :??
Grabiti-va cu nextu-l ca vreau sa vad ce pateste Vanessa :10:
Pana atunci.. si
Halloween fericit!!
Scuze, poate-s prea rea, dar nu nu mi-l pot imagina pe Takumi cu una ca Vanessa, si mai ales cu un copil de la ea. Stiu ca nu-i frumos sa cer raul dar daca voi tot puteti sa hotarati...
Totusi orice ar face personajele, ficul tot e frumos si dupa cum a spus si baiatul ce a comentat mai sus merita citit.
In legatura cu Zonriva, daca cumva vei citi commentul vreau sa-mi explici si mie la ce te-ai referit cu "termina ma". :??
Grabiti-va cu nextu-l ca vreau sa vad ce pateste Vanessa :10:
Pana atunci.. si
Halloween fericit!!
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow