28-10-2009, 05:15 PM
hmm ... sa vedem ...
Printre primele porecle a fost ceva de genu' "Marinar" - de la minunatul meu nume [ mda, accese de "modestie"
] , porecla data de unul din fostii mei colegi...
Urmatoarea a fost veverita ... veve datorita cozii mele stufoase ce semana cu una de veverita.
A urmat o gafa ...una maaare, datorita careia profa' de romana s-a cam enervat pe mine. Toata lumea a auzit de calificativ.ro ... inclusic profa mea, care a vazut ca cineva nu o simpatizeaza si a vrut sa afle cine. Asa ca, a verificat data nasterii [ Nota Bene : niciodata sa n-o mai scriu pe vreun site
) ] si a descoperit cine era vinovatul . Nick-name-ul [ ales in pana de inspiratie
) ] imi era ceva de genu' pisy5 [ parca
) ] . In acea saptamana, colegutul meu de banca ma striga tot asa, in timp ce colegii isi facusera un fan-club dedicat mie
) .
Iar acum... ia ghiciti ?
)) Mâtză - doar pentru ca cineva a inteles ca substantivul pisica mi+ar trezi amintiri nu foarte placute, asa ca s-a folosit de sinonimul lui ....
Cam astea sunt povestile poreclelor mele
))
Printre primele porecle a fost ceva de genu' "Marinar" - de la minunatul meu nume [ mda, accese de "modestie"

Urmatoarea a fost veverita ... veve datorita cozii mele stufoase ce semana cu una de veverita.
A urmat o gafa ...una maaare, datorita careia profa' de romana s-a cam enervat pe mine. Toata lumea a auzit de calificativ.ro ... inclusic profa mea, care a vazut ca cineva nu o simpatizeaza si a vrut sa afle cine. Asa ca, a verificat data nasterii [ Nota Bene : niciodata sa n-o mai scriu pe vreun site

Iar acum... ia ghiciti ?

Cam astea sunt povestile poreclelor mele

Old nick - mary2we
S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...
My pics on dA
My pics on AnimeZup
Viata dubla - my fic
S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...