26-10-2009, 05:28 PM
In general sunt o persoana fricoasa, mi-e frica de multe lucruri. Sunt cateva lucruri de care chiar mi-e frica, cum ar fi sa merg singura noaptea pe strada. Imi e frica nespus de mult de gandaci, paianjeni, dar cel mai mult imi e frica de serpi. Ii urasc. Nu-i suport si nici nu vreau sa-i vad nici macar in poze. Acum cateva zile am visat un sarpe si m-am trezit tipand si nu am mai putut sa dorm.
Nu imi plac locurile inguste, inchise, fara iesire, parca ma sufoc. Nu pot sa stau intr-o camera fara lumina sau fara macar fereastra deschisa. Nu imi place sa stau singura. Mi-e frica de caini, poate vi se pare absurd acest lucru, dar dupa ce sora mea la varsta de 7 ani a fost muscata de un caine [ mai mult a fost zgariata, nu a patit mai nimic ] mi-e frica de aceste animale.
Mi-e frica si de inaltimi. Am chiar multe temeri.
Nu imi plac locurile inguste, inchise, fara iesire, parca ma sufoc. Nu pot sa stau intr-o camera fara lumina sau fara macar fereastra deschisa. Nu imi place sa stau singura. Mi-e frica de caini, poate vi se pare absurd acest lucru, dar dupa ce sora mea la varsta de 7 ani a fost muscata de un caine [ mai mult a fost zgariata, nu a patit mai nimic ] mi-e frica de aceste animale.
Mi-e frica si de inaltimi. Am chiar multe temeri.
You’ve Fallen For Me.