Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Petrecand viata la maxim

Deci scriu doar pt mn=)))))))))))) ... cateva pareri va rog...ca sa stiu si eu ce gresesc....:...:

Lynn a venit destul de tarziu acasa. Ne-am uitat pe geam si am vazut-o iesind din masina lui Bogdan. Cand a intrat in casa am sarit pe ea ca arse. Am intrebat-o in amanunt tot ce s-a intamplat. Lynn era rosie la fata, dar nu ne dadea nici macar un amanunt. Am vazut ca nu avem nici o seansa si am lasat-o balta. Moarte de curiozitate am mers sa ne culcam pentru ca maine aveam scoala.

Dintr-o data s-a facut intuneric. Mai intuneric ca nici odata. Anka mergea incet, sperand sa nu dea de nici un obiect pentru ca nu voia sa cada si sa isi juleasca genunchii. A mers asa ceva timp pana cand a simtit ca a ajuns cu mana pe un perete. S-a sprijinit si a mers mai departe. Parca era un abis. Nu era nici o iesire, nu se vedea nici o lumina. Intuneric total. Lumina unei lumanari s-a aprins brusc. Era departe dar totusi se putea observa licarirea ei aproape stinsa. Anka a mers mai repede, dar a simtit cum ceva ascutit i-a intrat in mana. S-a uitat atent, prin intunericul care parea ca o ceata deasa si a vazut cu greu un trandafir cu spinii ascutiti si manjiti de sangele ei. Ranile mici de la mana lasau sangele sa picure putin. Anka a simtit cum ceva se misca in spatele ei. Putina lumina a aparut si ea a putut distinge silueta din spate. Era Alex...dar era ceva schimbat. Ochii lui straluceau si erau de un rosu sangeriu, colti ascutiti i se puteau observa usor. A imobilizat-o pe Anka si i-a lins gatul, dupa care sia infipt coltii in gatul ei. Dupa ce si-a terminat "jocul" a lins rana...

Anka a deschis ochii brusc. A privit in camera si si-a controlat gatul si mana.

- A fost un vis! a spus ea respirand usurata. Dar totusi un vis placut, ciudat dar placut...
Era ora 7. Cum ea s-a trezit prima ne-a trezit si pe noi. Ne-am imbracat cu ce am apucat, deoarece sora mea mai mare Lynn era cu capul in nori si mai era si gata sa dea cu capul de cuier. Iar Anka... era mai ciudata ca nici odata. Isi verifica gatul din 5 in 5 minute. Si era imbujorata. Cand o intrebam ce are... nici nu imi raspundea daca nu o opream eu, cred ca pica si pe scari cand am iesit din bloc. Bun, acum e ciudat... Ce naiba se intampla?
Tot drumu a trebuit sa le tarasc pe cele doua surori dupa mine. Intr-un final am putut sa respir usurata. Am ajuns la scoala. Imediat ce am intrat in curtea scolii Anita a vrut sa sara pe mine. Prea tarziu pentru ca am sarit eu la ea in brate implorand-o sa ma ia de la nebuni. Am plecat cu Anita si le-am lasat pe cele doua singure.
Intre timp in curtea si-au facut aparitia baietii. Bogdan sa dus spre Lynn si a sarutat-o apasat. Ceilalti fluierau prin spate. Renny, Bogdan, Ryan si Lynn au plecat lasandu-i pe Alex si Anka singuri. S-au asezat pe banca deoarece mai aveau 30 de minute pana incepeau orele. Satul de tacere Alex a inceput sa vorbeasca:

- Sti? scumpete aseara te-am visat! spune el in timp ce ochii lui de vulpoi mic ii fixau pe ai Ankai.
Ea pur si simplu se blocase. Era total rosie. Vazandu-i reactia Alex a mers in spatele ei si a luat-o de talie, a ridicat-o de pe banca si a impins-o intr-un copac. Fara avertisment a sarutat-o violent dar totusi placut. Limba lui domina tot jocul. Anka a ramas in scurt timp fara spatiu de desfasurare. Intr-un final dupa ce i-a muscat buza Alex si-a despartit buzele de ale Ankai. Ea a incercat sa plece, dar el a prins-o de incheietura si a tras-o inapoi in bratele lui.
- Nu profit de tine Anka! Imi placi mult... am ajuns sa te iubesc in 2,3...
Putin tremurata si total imbujorata Aka nu mai reusea sa lege doua cuvinte. Intr-un final a reusit sa spuna un lucru...
- Si eu te iubesc!
Alex a mai sarutat-o pe Anka odata. A luat-o de mana si au mers in clasa.

mda...:|...sper ca o sa am o parere ...

Răspunsuri în acest subiect
Petrecand viata la maxim - de Elina - 15-09-2009, 04:16 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 16-09-2009, 08:31 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 20-09-2009, 06:09 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 22-09-2009, 06:30 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 22-09-2009, 08:45 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 30-09-2009, 07:52 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de MisS.sAdiStic - 30-09-2009, 08:58 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 05-10-2009, 01:27 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 10-10-2009, 04:48 PM
RE: Petrecand viata la maxim - de Elina - 25-10-2009, 07:53 PM