Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

Acuma nextul la un incest :D

Reuniune de familie si un oaspete neaÅŸteptat

Razele soarelui mă mângâiau uşor pe fata, dar mi-am pus perna in cap, ascunzându-mă de ele. Speram sa dorm pana la 11, chiar 12, dar mobilul meu nu era de aceeaşi părere. Începu sa sune ca nebunul trezindu-mă. Înjur nervos. Cine dracu nu avea somn si mă trezea cu noaptea in cap. Nu mai mă uit la apelant si răspund.
- Ce dracu vrei? Răspund nervos, ca nici nu-mi pasa, ca mă căuta, chiar preşedintele U.S.A., insasi.
- Sa-ti iei dracu medicamentele, Uchiha, au vocea răstitoare a rusoaicei mele.
- Mimy, buna dimineaţa. Uitasem ca o sa mă suni sa-mi iau medicamentele. Le iau acum, suna-mă in 15 minute sa te asiguri, mai spun si închid mobilul.
Iau in gura doua pastile, una alba, de calciu si una neagra de fier si le înghit, cu ajutorul apei din pahar. Ma întind înapoi pe pat si privesc plictisit tavanul. Am adormit fara veste. Ce bine era sa dorm, dar din nou, mobilul m-a trezit.
- Mai trăiesc, spun in gluma, rusoaicei, dar aud, multa gălăgie si am dedus, ca este in mall, măcar nu sunt pe acolo sa-i car bagajele.
- Ma mir, cum trăieşti. Ia zi, cum te-au primit ai tai? Aaa, nu-mi spune, cu famfara, şampanie, pancarte unde scria „ Itachi, te iubim” si aţi petrecut pana acum, dar ciudat ca nu aud muzica, face Mimy, mişto de mine, dar prin difuzor se auzi o voce de femeie „ pentru Japonia, poarta doi”, unde dracu era asta, daca nu in mall? Mim, unde in mumǎta eşti?
- Chhhh, Itachi, chhhh, pierd, chhhh, semnalul, papa, mai spuse si închise in fata, mobilul.
Ce dracu, mai punea la cale, tranzita asta? O alta enigma pentru mine. Ma ridic din pat si intru in baie. Îmi dau jos boxeri si mă bag la dus. Dau drumul la apa calda, care începu sa-mi mângâie, corpul plin de muşchi. Asta se datora, ca făceam kickboxer si sala. Kickboxer făceam cu roşcata mea, dar ea făcea si gimnastica. Dar mai aveam un secret, de ce arătam bine. Eram gay. Ştiu ca este şocant, dar sunt atras de cei cu acelaşi sex cu mine, si pana acum a fost cu cinci sau sase băieţi. După zece minute, ies si îmi pun un prosop in jurul meu si altul in jurul gatului sau nu ud pe jos. După ce îmi şterg corpul, mă imbrac cu o pereche de blugi negri si o camasa alba, pe care am lăsat-o deschisa, la toţi nasturi. La gat îmi pun un mic, lantisor de argint, cu zodia mea, leu. Îmi usc parul si după ce îl pieptăn, îl las aşa. In picioare aveam nişte adidasi albaştri si am ieşit din camera. Cobor jos si îl vad pe fratele meu, adormit si buimac. Sasuke, nu eu te-am pus sa bei, azi-noapte ca turbatul. In capătul mesei se afla mama mea, o femeie de 40 de ani, cu parul, negru si lung pana la fund, făcut in coc spaniol. Purta un costum, format din camasa alba, cravata neagra, o fusta neagra si sacou la fel. In picioare avea nişte pantofi negri, cu toc-cui. Când mă văzu, mama veni rapid la mine si mă imbratisa sufocant. Se îndepărta la o lungime de un braţ si mă cerceta din cap pana in picioare, parca as fi la raze X.
- Itachi, ce mare si frumos te-ai făcut, îmi şopti mama si mă imbratisa din nou.
- Ma sufoci, ii spun eu glumeţ si după ce îmi dădu drumul, ne aşezam la masa.
O servitoare, îmi puse o farfurie cu salata si cartofi prajiti. Încep sa mănânc liniştit, gândindu-mă la planul lui Mimy. Fiinţa aceea era in stare, sa întoarcă lumea cu susul in jos sau viceversa, daca nu era oprita la timp. Mama mă asalta cu întrebări, de genul: Cum te înţelegi cu colegi tai? Cu cine stai in apartament? Cum ti se pare oraşul? Profesori sunt rai? Cum mă descurc la şcoala? A si sa nu uit cea mai importanta întrebare. Am iubita? Am minţit si am spus ca am, dar nu am dat nume. Cum dracu sa-i spun mamei: „ şti, mami, eu sunt gay si nu mă atrag fetele, dar încerc sa par normal de fata cu tine si restul lumi, afisandu-ma in mod de tandreţe, cu Mimy, dar si ea este lezbi”. Cred ca făcea din start infart. Am chicotit, pe care l-am transformat in tuse uşoare.
- Itachi, scumpule, te-ai îmbolnăvit? Ma întreba, rapid Mikoto, parând foarte îngrijorata pentru mine.
- A intrat putina mâncare pe traheea de aer si de aceea am tuşit, am minţit foarte uşor, fara sa mă bâlbâi.
După vreo 15 minute, mama pleca la serviciu, spunându-i lui Sasuke, sa nu absenteze, atregandu-mi automat atenţia. De când el chiuleşte? Brunetul încuviinţa din cap si isi continua micul dejun. După ce mama ieşi din casa si urca in maşina si pleca, scumpul meu frăţior, se ridica rapid de la masa si pleca in camera lui. Ciudat comportament. Deodată aud o muzica, gen arăbeasca combinata cu populara româneasca si ştiam ce muzica era. Manele!! Cunoşteam acest gen de muzica, datorita profului de istorie, care era roman si mereu asculta la ora aşa ceva. Ma ridic frumos de la masa si urc sus, la etaj. Pe coridor, bubuia manele, de mă nebuneau la creier. Deschid uşa de la camera fratelui meu, fara sa mai bat la uşa si am regretat imediat. Sasuke era la bustul gol si avea un corp de invidiat. Se părea ca trase mult de fiare, ca avea numai pătratele pe muşchi burţi si nişte pectorali de invidiat. Mama ce i-as linge si gusta… Gata Itachi, sunteţi fraţi, ce dracu. Acesta se uita la mine cu o fata, de „ marş dracu de aici sau iţi fac eu vânt”. I-am zâmbit superficial si am închis uşa camerei lui. Am intrat in camera mea si vad un apel nepreluat de la Mimy. Ştiam de ce m-a sunat. Îmi cele doua pastile si mobilul si cobor jos, fiindcă acolo nu se auzea aceea muzica idioata. O sun si pana sa-mi răspundă, începu sa-mi cânte T.A.T.U.-Perfec enemy si apoi îmi răspunde vocea ei vesela, dar auzeam claxonări.
- Unde eşti? O întreb, aşteptând o explicaţie lunga si încurcata, cusuta cu aţa alba.
- Ma îndrept spre apartament si apoi vin la tine, îmi răspunse simplu si scurt, lasandu-ma masca.
- Bine, te voi aştepta la aeroport cu maşina, numai sa-mi dai telefon când trebuie sa aterizeze avionul si suna-mă peste cinci minute, ii spun eu si ii închid mobilul, fara sa mai apuce, fata sa spună ceva.
Iau medicamentele si mă întind pe canapea, închizând ochii. De fapt nu puteam sa dorm, cu muzica aceea idioata, cantandu-mi in urechi. După 15 minute, eu priveam plictisit mobilul aşteptând, sa mă sune roşcata, dar am primit un mesaj, ca începu sa-mi cânte melodia Nightwish-End Of All Hope, semn ca am primit un mesaj, dar si soneria de la uşa suna. La dracu, cine mai este la uşa? Moartea care a venit sa mă ia? Ma ridic si mă duc sa răspund. Când deschid, raman tranzit. In fata mea era, tranzita mea Mimy. Fata purta o rochie din blugi, mini, care se închidea in fata. In picioare pura nişte bascheţi albi. Parul era făcut in doua codite împletite si cu o bentiţa alba in el, iar bretonul era despărţit in doua. Era machiata cu galben-ţipător si verde-aprins. In spate avea un mic rucsacel din piele neagra. Ma pupa pe ambii obraji si eu fac la fel. Era una dintre „drǎgǎlǎşenile” noastre, pe care le mai manifestam si in public, ca oameni sa nu-si dea seama de orientările noastre sexuale.
- Wow ce sexy eşti, draga, exclama tânăra, privindu-mi corpul, cu falsa admiraţie, dar ştia foarte bine sa joace teatru.
- Si tu eşti hot, ii spun, de fapt a trebuit sa tip un pic, ca sa mă audă.
- Cine asculta manele?
- Fratele meu…telefonul, am spus si m-am repezit la canapea si iau telefonul si citesc mesajul.
Trebuia sa-l trimit la şcoala, de fapt sa-l duc de mǎnuţǎ la şcoala si sa-l las acolo. Mim citeşte rapid mesajul si urca scările, foarte repede, ca trebuia sa alerg, ca sa ţin pasul cu ea. Da un picior in uşa camerei, fratelui meu si intra furioasa. Când ajung, o vad cum a scos din priza arătura, aducând camera la linişte totala. Brunetul se uita cu o fata foarte mirata, parca ar fi văzut-o pe Pamela Anderson goala si dansând pentru el. Mimy stătea dreapta in fata lui si mâinile in sân. Ideea era s-o opreşti înainte sa înceapă, ca astfel te făcea cu apa si oţet, dar el nu ştia asta.
- Hei, sexy girl, ai venit la templu plăceri, ce pot face pentru tine? O întreba brunetul si errrr, wrong answer si asta însemna, ca a încurcat-o.
- Îmi pare rău ipotentule, dar iubitule meu Itachi mă poate satisface foarte bine. Ia asculta aici, ca eu nu suport manelele si când mai vin pe la iubitul meu si aud vreo manea aici, vei zbura pana pe luna si poate înapoi. Acum, imbracarea si hai la şcoala, ca ai multe absente. I-aţi camasa pe tine si mişca-te la şcoala, ii spuse si ii arunca o camasa in fata.
Isi trase camasa si am plecat toţi trei spre şcoala lui Sasuke. Mim, intra in rolul iubitei si mă lua de braţ si mai administra cate o sărutare pe buze, dar nici unul nu puneam sentimente in săruturi, dar jucam uşor teatru. Fratemiu se uita cu invidie la mine, dar eu ii zâmbeam maliţios. Când intram in curta liceului, toţi băieţi si fetele se uitau la mine si la roşcata, ca la felul şapte. Îl lăsam si apoi plecam pe strada.
- Nebun-o ce cauţi aici? O întreb, privind-o cu semne de întrebare.
- Am venit sa am grija de tine. Ai văzut cum se uita fratetu la mine? Păcat ca sunt lezbi, ca astfel ne-o trăgeam, îmi spuse ea si se opri in fata unui…

Poze:
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/816/...2sf9a0.jpg - Mikoto Uchiha, mama lui Itachi
http://th04.deviantart.net/fs41/300W/i/2...ka1983.jpg - Sasuke la bustul gol
http://1.bp.blogspot.com/_NWmBWaEO8UU/Sr...C11260.JPG - rochia lui Mimy.

Cântecele:
http://www.youtube.com/watch?v=GD_LzHqTpBs – Cântecul lui Sasuke (nu-mi vine sa cred, ca Sasuke asculta manele :( )
http://www.youtube.com/watch?v=_BQzJO5kGYE – Melodia care începe sa cânte, când o suna cineva pe Mimy.
http://www.youtube.com/watch?v=guk82_CFCHg – Melodia de la mobilul lui Itachi, când primeşte mesaje.

Răspunsuri în acest subiect
Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-10-2009, 04:03 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 20-10-2009, 10:20 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 02:41 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 08:54 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 09-12-2009, 08:21 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 10-12-2009, 02:40 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 11-12-2009, 06:18 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 11-12-2009, 08:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 13-12-2009, 03:50 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 13-12-2009, 11:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 14-12-2009, 12:06 AM