Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Pl@ce fik?^^
dA
16.67%
1 16.67%
nO
83.33%
5 83.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Poveste SaSuSaKu

Am văzut că vrei comm-uri...nici-o problemă.
Pentru început...din nou Sasuke & Sakura si Naruto & Hinata? Cred ca am văzut o mulţime de fic-uri pe aceiasi temă, care a devenit cât se poate de anostă. Măcar puteai să schimbi ceva (daca erau echipele formate in alt fel...si asa era bine).
Acum...ai trecut teribil de repede peste actiune. Nici-o introducere. Acum vorbesti de faptul ca Sakura are un nou coleg de clasa... si treci imediat la a doua zi. Fără nici-o părere din partea personajului fata de ziua respectiva. E la persoana 1...ai atâtea posibilitati prin care sa o faci sa isi exprime sentimentele.
Nu mai pune paranteze. Daca citeşti mai repede... la faza cu "De fapt(saraca de ea) nici nu o observase pe Hinata..." nu prea ştii la care "saraca" sa te gândeşti. Chestia asta trebuie sa dispara.
Exprimarea. Ai mare grija la ce cuvinte folosesti. Încearca sa gasesti diferite sinonime, sa faci constructii care sa atraga atenţia cititorului. Ca deh... saracu se chinuie si citeşte si cateva constructii frumoase îl încânta destul de tare.
Dialogul... sec. Nu este exprimată nici-o trăire... nimic.
Descrierea... si la asta sa ai grija. Descrie mult. Orice element nou care apare. Descrie-l ca nu supara pe nimeni.
La greseli de tastare nu ma bag... toata lumea le face.
Am mai observat niste repetitii... fi atenta la timpuri... si cam atât.
Ai vrut comm. Daca ai de gând sa ma urăsti pentru ce ti-am zis... n-am ce sa îţi fac.

Răspunsuri în acest subiect
Poveste SaSuSaKu - de Kuk! - 20-10-2009, 07:37 PM
RE: Poveste SaSuSaKu - de Shadow. - 20-10-2009, 07:51 PM
RE: Poveste SaSuSaKu - de Miyuki - 20-10-2009, 07:59 PM
RE: Poveste SaSuSaKu - de Lye - 20-10-2009, 08:15 PM
RE: Poveste SaSuSaKu - de Isa-chan - 21-10-2009, 07:32 AM
RE: Poveste SaSuSaKu - de Sakura_night_girl - 21-10-2009, 09:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O poveste de iarna [SasuSaku] Mimi. 10 10.791 05-02-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Harona
  Sasusaku-o poveste romantik :) anime_sexy_girl 12 23.990 11-12-2008, 08:49 PM