15-10-2009, 08:38 PM
Buna Ade Welcome pe forum <333 Sper sa te distrezi si sa iti faci prieteni aici . Si eu sunt noua pe aici , sunt doar de 3 zile inregistrata xD Si deja m-am acomodat . Cu siguranta va fi aceeasi poveste si cu tine Imi place descrierea ta Semeni mult cu mine Si eu sunt mereu vesela o.O Nu ma supar din orice lucru [u]banal[u] , dar cand se intampla asta zici ca vine sfarsitul lumii in jurul meu Uh , crede-ma ca si eu urasc genul de persoane fitoase pot spune . Se cred importante prin lucrurile pe care le fac cand defapt sunt nimicuri .
Hmm... am si eu cateva intrebari , crede-ma ca nu ma pricep la capitolul asta xD Nu prea stiu sa incep o discutie , dar hai sa-mi incerc norocul xD Deci iti place anime , manga si tot felul de chestii de astea . Ce anime-uri iti plac ? Si care e preferatul tau ? Cum ai dat de acest forum ? Si ce gen de filme iti plac ... cam atat pe moment , lipsa de imaginatie xD Bye si inca o data welcome <33
Hmm... am si eu cateva intrebari , crede-ma ca nu ma pricep la capitolul asta xD Nu prea stiu sa incep o discutie , dar hai sa-mi incerc norocul xD Deci iti place anime , manga si tot felul de chestii de astea . Ce anime-uri iti plac ? Si care e preferatul tau ? Cum ai dat de acest forum ? Si ce gen de filme iti plac ... cam atat pe moment , lipsa de imaginatie xD Bye si inca o data welcome <33
Don't try to be perfect . Just be yourself .