14-10-2009, 10:15 PM
Dupa parerea mea Nana e cel mai frumos anime de gen romantic :love: Povestea este incredibila , toate obstacolele vietii nu te opreste sa iubesti , facand nenumarate greseli din dragoste . Dupa parerea mea anime-ul reprezinta o lectie de viata , pentru toate persoanele de toate varstele . Cel mai mult ma impresionat povestea lui Hachi , o fata naiva cu capul in nori . De la inceput obisnuia sa se indragosteasca de tipi mai *cool* , nestiind ca adevarata dragoste nu inseamna asta , pana cand il intalneste pe Nobu . Acest baiat chiar o iubea si i-a aratat semnificatia iubirii , pacat ca in final a ramas cu Takumi . Nu zic ca e gresit si ca nu-mi place de Takumi , ba din contra , il ador pe takumi E super adorabil si-mi place caracterul sau Pacat ca anime-ul a creat 2 baieti asa de draguti , dar stim cu totii ca i-a creat pentru a vedea morala anime-ului xD Imi mai place mult de Ren <33 Tipul e incredibil de frumos si nu are cum Nana sa nu-l iubeasca pana la sfarsit . N-ai cum sa uiti o asemenea bunaciune xD Grafica e de nota 10 , nimic de obiectat aici . Din partea mea anime-ul e chiar foarte interesant ><
Don't try to be perfect . Just be yourself .