13-10-2009, 02:45 PM
Eu sunt o mare fana a acestui gen anime . Dupa parerea mea yaoi este cel mai romantic xD Iubirea intre baieti este ciudata , bineinteles , dar totodata incredibil de puternica si frumoasa . Nu conteaza de cine te indragostesti , inima ta decide si stim ca iubirea nu are legi
Primul anime yaoi a fost Gravitation pe Animax . Si eu am crezut ca Shu e fata o.O Parul roz si fata aceea o.O Toata lumea il confunda cu o femeie
Dar cand am auzit o adresare la masculin intr-un anume dialog am ramas masca o.O Stiti eram genul wtf o.O Am crezut ca inebunesc eu
Prima data nu prea ma incanta ideea , dar cu timpul m-am obisnuit . Am inceput sa urmaresc mai multe anime-uri yaoi cum ar fi Loveless , un alt anime incredibil de frumos cu o poveste interesanta , Papa to kiss in the dark si multe altele . Nici acum nu-mi vine sa cred ca imi place acest gen de anime xD Multi colegi de la mine din clasa zic ca e scarbos , iar eu cand le-am spus ca mie imi place mi-au spus ca sunt nebuna xD Fiecare cu parerea sa ... Am inceput sa citesc ficuri yaoi pe acest forum . Ele m-au determinat sa fiu fanul numarul 1 al acestui gen

Don't try to be perfect . Just be yourself .