Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eternal snow [yaoi]

In primul rand vreau sa spun ca ficurile tale [si mai sunt cateva] se disting foarte clar de celelalte, sunt incomparabile. Oricum banuiesc ca sti deja asta, nu are sens sa-ti reamintesc cat imi place cum scri:X si cat de mult ador ideile tale, nu?;;)
Melodia de pe care ai pus-o e absolut superba, ma linisteste si in acelasi timp ma transpune in atmosfera ficului, vreau sa spun ca e deja a 6-a oara cand o ascult. Iar versurile se potrivesc ca o manusa cu capitolul si cu sentimentele transmise de el, chiar imi dadusera lacrimile la un moment dat..eh ma emotionez cam repede stiu:-"
Chiar daca capitolul are o lungime potrivita, mie mi se pare incredibil de scurt..sti, ce-i bun mereu nu ajunge:)). Eu mi-as dori sa scri non-stop daca s-ar putea, dar stiu ca nu se poate..eh oricum astept sa postezi cat mai repede nextul.
A...inca ceva...mi s-a parut foarte crud ce i se intampla tipului..adica preactic relatia lor nu e nici macar prietenie adevarata, e consolat numai atunci cand plange si in rest aproape nebagat in seama. Chiar imi pare rau de el [vai prapastioasa de mine:))] "Nu puteam, insa, sa plec." - da stiu cum e, sa nu poti sa te indepartezi de cineva nici daca vrei...pacat ca nu ii este impartasita dragotea:-<
Eh cam atat am avut de spus. Astept urmatorul capitol..si succes mai departe desi cred k nu ai nevoie;))
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *

[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Eternal snow [yaoi] - de Mitsukai Yoru - 05-10-2009, 02:45 AM
RE: Eternal snow [yaoi] - de Hetalia - 05-10-2009, 05:48 PM
RE: Eternal snow [yaoi] - de myuu - 05-10-2009, 11:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Animal revenge in the snow... Kato 2 2.527 11-03-2012, 10:33 AM
Ultimul răspuns: Peppers
  Animal revenge in the snow... Kato 4 3.781 31-08-2011, 12:55 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Snow Flower Aida Strory Girl 5 4.199 20-06-2009, 06:38 PM