Buna. Ma bucur ca ai pus un alt fic. Imi place enorm de mult. Cred ca in ultimul timp ficurile sunt majoritatea pe placul meu. Yaoi si cu chestii legate de rock. Asa te vreau . Imi place la nebunie cum ai descris fiecare sentiment al personajului si abia astept sa pui continuarea. M-am indragostit de ficul tau. Deci sa inteleg ca astia doi sunt deocamdata prieteni. E perfect, poate asa ne prezinti cum vor ajunge impreuna. Si cred ca va fi foarte speciala povestea lor de dragoste. Monologul interior al baiatului chiar m-a emotioant. E superba povestea ta si sper sa pui cat potzi de repede urmatorul capitol.
Succes and kissu
Bye
Succes and kissu
Bye
Hetalia
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...