04-10-2009, 05:54 PM
Si acest anime l-am vazut cu cateva luni in urma, a fost pur si simplu genial xD. Duh mi-a placut foarte mult acest anime, am vazut pe nerasuflate ambele serii indragostindu-ma de anime si de personaje. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest anime este ca era mereu intr-o actiune continua si nu m-am plictisit uitandu-ma la el. Ambele serii [ Vampire Knght si Vampire Kinght Guilty ] mi-au placut la fel de mult. Finalul primei serii nu mi-a placut de nici un fel, pentru mine nu era un final, era ce va gen " va urma ". Nu mi-a placut faptul ca tot anime'ul s-a invartit in jurul lui Yuki, Kaname si Zero... Acest anime a intrat in topul favoritelor mele, imi pare rau ca nu l-am urmarit mai devreme >,<
Personaje preferate --> Mi-a placut muult de Zero'kun, Aidou'sama si Senri'san. Dintre fete cel mai mult mi-a placut de Rima si ca sa spun asa Yuki.
La sfarsitul celei de-a doua serii chiar mi-a parut rau ca Zero a ramas singur. Ma asteptam sa ramana cu Yuki dar se pare ca nu a fost asa xD. Din cate am citit pe net ar urma sa apara si o a treia serie, s-a facut o petitie sau asa ceva... Eu sper la o a treia serie deoarece anime'ul mi-a placut foarte mult ^.^.
Personaje preferate --> Mi-a placut muult de Zero'kun, Aidou'sama si Senri'san. Dintre fete cel mai mult mi-a placut de Rima si ca sa spun asa Yuki.
La sfarsitul celei de-a doua serii chiar mi-a parut rau ca Zero a ramas singur. Ma asteptam sa ramana cu Yuki dar se pare ca nu a fost asa xD. Din cate am citit pe net ar urma sa apara si o a treia serie, s-a facut o petitie sau asa ceva... Eu sper la o a treia serie deoarece anime'ul mi-a placut foarte mult ^.^.
[center][/center]