Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere ai despre fic?
E un fic excelent!
81.58%
62 81.58%
Destul de bun...
10.53%
8 10.53%
Mai ai mult de lucrat la el
3.95%
3 3.95%
Absolut GROAZNIC!
3.95%
3 3.95%
Total 76 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Love In Silence

#13
scz ptr intarziere:P...
oricum.. sper sa va placa capitolul...

Capitolul XXIV: O zi plictisitoare…

“Sakura va trebui sa mai ramaneti in Satul Nisipului pret de vreo 10 zile pana ajunge echipa cealalta cu un medicament pentru Kazekage. Pana atunci va trebui ca tu sa-I prepari Fajutsukaiu, pentru a preveni o posibila epidemie. Insa, spunei ca medicamentul este facut de mine, pentru ca altfel nu il va lua. Si, sa nu te sperii de comportamentul lui, nu e chiar cea mai amabila persoana,insa nu trebuie sa ajungem la extreme. Oricum incearca sa-l tii pe Gaara cat mai departe de Kazekage… Nu avem nevoie de nici un razboi.
Cu drag,
Tsunade”


-Ce stupid! Off… Acum va trebui sa mai raman inca 10 zile cu tantalaii aia doi.
Si spunand asta ma trantesc pe perna moale, si ma gandesc de unde as putea sa fac rost de incredientele necesare pentru Fajutsukaiu. Pana la urma eram in desert, nu vad unde as putea sa gasesc asemenea plante. Treaba asta devine din ce in ce mai complicata… Mai bine sa-I anunt si pe ceilalti de noua veste.
Asadar, ma ridic din pat, imi iau un alt kimono din rucsac si ma indrept spre baie pentru a-mi face toaleta de dimineata. In acest timp ma gandeam cum de nu a scos Gaara nici un cuvant la vederea scrisorii trimisa de Tsunade. Sunt sigura ca nu e foarte incantat de prezenta noastra, ma rog, la urma urmei nu e treaba mea. Lasand astea laoparte, ma indrept spre camera lui Sasuke pentru a-I spune sa-I dea desteptarea lui Naruto. Prefer sa ma lupt o zi intrega fara pauze, decat sa intru in camera blondului. Asadar, intru in camera brunetului, fara a-I mai cere “acordul” si il observ cum statea si privea pe ferestra, pierdut in propriile ganduri. Era asa de ingandurat, in cat nici nu a bagat de seama ca ma aflu acolo. Insa, am incercat sa-l trezesc din visare:
-Nu stiam ca poti fi si melancolic…
Acesta nu-si misca pozitia, insa murmura ceva numai pentru el, apoi ma intreba care e motivul vizitei. Se pare ca e cam iritat din cauza faptului ca i-am intrerupt sirul gandurilor. As putea sa ma obisnuiesc… Din cate vad nimeni din echipa nu prea este incantat de prezenta mea. Dar… incerc sa nu dau importanta, spunandu-I motivul pentru care ma aflu acolo:
-Am venit sa-ti spun sa-I dai desteptarea lui Naruto. Dupa care veniti amandoi jos, in sufragerie, ca am vesti noi de la Tsunade.
Brunetul nici de data aceasta nu se intoarse spre mine, parca vrand ca privirea lui sa nu se intersecteze cu a mea. Ba chiar, a sarit pe geam, intreptandu-se asadar spre camera lui Naruto, reusind sa ma ocoleasca. In mintea mea se derulau diferite idei legate de comportamentul lui ciudat, care nu e numai fata de mine ci si de Gaara. E clar ca ceva il deranjeaza la prezenta noastra… Pur si simplu nu-l inteleg. Il credeam mai matur… E asa greu de crezut ca el l-a omorat pe Orochimaru. Soparla aia parea puternica cand m-am luptat cu ea.
Asadar, ies si eu din camera si ma indrept spre living. Dupa ce cobor scarile, care scartiau atunci cand erau atinse, observ ca Gaara era deja prezent, ceea ce insemna ca lipseau doar cei doi. M-am asezat asadar pe acea canapea care mi se parea destul de confortabila, dupa care a trebuit sa-I asteptam pe ceilalti doi pret de cateva minute, ceea ce e bine... Cand insfarsit si-au facut aparitia Sasuke, care parea destul de nervos, impreuna cu blondul care inca dormea pe el, am incercat sa creez un moment de liniste.
-Deci… Am sa va spun noi vesti legate de misiune…
La auzul de “misiune” Naruto se trezi instantaneu si imi ceru mai multe detalii, fiind nerabdator sa afle care erau noile vesti:
-Misiune? Ce vesti? O sa ne luptam cu niste tipi puternici nu-i asa? Stiam eu ca bunica Tsunade o sa ne dea actiune!!!
-Naruto… Calmeaza-te! Nu e vorba de asta… Vom mai sta aici inca 10 zile, pana vine cealalta echipa cu niste medicamente… Pana atunci aveti grija ce faceti, in special tu Naruto. Nu avem nevoie de probleme cu Kazekagele.
-Ce?!? 10 zile?!? In desert?!? Sakura o sa murim!!! Daca o sa ne…
-NARUTO!!! si strigand la el, acesta se linisti, fara a mai aduga nimic, uitand de propozitia care o incepuse.
Asadar, acum trebuia sa vad daca pot gasi plantele necesare pentru Fajutsukaiu… pentru asta o sa am nevoie de Gaara, el stie cel mai bine locurile de pe aici. Va trebui sa-l iau si pe Sasuke deoarece daca il las cu Naruto… sigur blondul nu va ajunge intreg acasa. Asadar… cam asa ne-am imparti…
-Acum, Gaara si Sasuke vor veni cu mine pentru a gasi niste plante medicinale, in timp ce tu, Naruto, te vei duce sa cumperi cate ceva de mancare. Ai grija ca pana la cina sa fii acasa.
-Cina?!? Dar cum ramane cu micul dejun si pranzul? intreba blondul iritat…
-Micul dejun trebuia sa-l luam dimineata… si acum e dupamiaza, iar pranzul nu mai avem timp… Si in plus trebuia sa prepar un medicament care va dura ceva ore pana va fi gata. Asadar… a inteles toata lumea ce e de facut?
Toti au aprobat din cap, chiar si Naruto care inca nu intelege care e motivul pentru care nu a mancat, dar nu i-am dat importanta… asa ca am pornit cu cei doi in cautarea acelor plante. Mai intai, am sa-l intreb pe Gaara daca stie prin prejur vreo padurice sau ceva de acest gen…
-Gaara… este pe aici vreo padurice sau ceva? Am nevoie de niste plante…
-Suntem intr-un desert… deci sanse de a gasi ceva verde e imposibila… Zimi de ce plante ai nevoie.
-Aaa… Nu cred ca o sa stii despre ce e vorba, adica doar daca nu ai facut si cursuri de medicina.
-Bine, atunci, urmati-ma, spuse roscatul pe un ton sec…
Asadar, l-am urmat, altceva nu puteam face. Eram curioasa sa vad care este locatia… Poate ca era un department de cercetare… Am auzit ca exista unul in acest sat, cel mai bun dintre toate cele existente. Daca acela era locul in care mergeam, atunci era o onoare pentru mine sa intru intr-un asa department.
Am mers in decurs de vreo jumatate de ora, apoi am ajuns in fata unei cladiri imense, care se afla undeva la marginea orasului. Din cate observ era una dintre putinele cladirile care nu erau construite doar din nisip… Aceasta era in totalitate dintr-un soi de pietre, care sunt foarte rare, dar care rezista la orice cataclism. In schimb… nu avea ferestre. Foarte ciudat, din asta pot deduce ca plantele din-nauntru sunt crescute cu ajutorul unor substante. “Interesant…”. Dar, dupa ce am analizat cladirea, am patruns inauntrul acesteia unde nu am crezut vreodata ca voi ajunge. Era uimitor ce se gasea acolo. Tot locul era tixit de tot felul de plante, unele dintre ele se gaseau in partea cealalta a lumii, altele la adancimi foarte mari in ocean.
-Uimitor… spun in timp ce ma minunez de toate lucrurile de prin prejur.
Pana si brunetul era captivat de ceea ce se afla acolo. Cel mai calm era Gaara, care avea privirea atintita inainte, spre unul dintre oamenii care lucrau acolo. In scurt timp, acesta ne-a observant prezenta, asa ca a venit sa afle motivul vizitei.
-Hei voi! Ce cautati aici? se rasti acesta la noi.
-Am nevoie de niste plante pentru a face Fajutsukaiu, e pentru Kazekage.
-Inseamna ca tu esti Sakura! Imi pare rau pentru primirea necalduroasa.
Si spunand asta, facu o plecaciune in fata mea, in semn de iertare. “ Se pare ca Tsunade a avut timp sa-mi faca o imagine buna in fata astora” Intr-un fel eram mandra de “titlul meu”, insa… la urma urmei am fost un asasin…Dar, trecand peste asta, ii spun de plantele necesare. Acesta mi-a adus tot ce am avut nevoie. Dupa ce am vazut ca am incredientele necesare, m-am apucat de treaba. Prepararea a durat in jur de trei ore, nu era chiar asa de simplu. Trebuia sa-mi canalizez chakra in asa fel incat nutrimentele din plante sa se amestece intre ele, intr-o ordine. Acest medicament nu il putea face chiar oricine… Dar, problema era ca eu inca nu imi recapatasem in totalitate chakra, mai ales ca facusem de atatea ori jutsul de teleportare. Asa ca, i-am cerut ajutorul lui Sasuke, el avea cam acelasi tip de chackra ca si al meu.
Asadar, dup ace am terminat de preparat medicamentul, I l-am dat omului acela care m-a ajutat cu incredimentele, spunandu-I sa il dea Kazekagelui, dar… sa-I spuna ca este preparat de Tsunade. Fara a pune intrebari, acesta se si indrepta spre biroul mosului.
Acum era cam in jur de ora cinci, deci am terminat mai repede decat credeam. “ Ce bine!” Imi spun in gand, in timp ce ma pregatesc sa-l trimit pe Sasuke dupa Naruto, imaginandu-mi ca blondul s-a si ratacit.
-Sasuke dute…
Dar, am fost intrerupta de catre roscat, care se pare ca avea o alta idee legata de cautarea lui Naruto:
-Eu ma duc dupa Naruto, Sasuke mergi cu Sakura acasa.
Si spunand asta, disparu intr-un nor de fum, lasand in urma lui… unica dara de nisip. Se pare ca roscatul a facut-o intentionat… off… uneori nu-l inteleg deloc. Dar, dup ace Sasuke a vazut ca eram singuri, a incercat sa intre intr-o discutie cu mine, una cam nepotrivita…:
-Si asadar… asa este primit un asasin, cu plecaciuni.
-Mda… cine vorbea. Tu care l-ai omorat pe Orochimaru te comporti ca un idiot… Nu ai fost in stare nici sa-I ranesti pe copii aia.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*




Răspunsuri în acest subiect
Love In Silence - de Verrine - 02-08-2009, 12:21 AM
RE: Love In Silence - de SoUl EaTeR - 02-08-2009, 12:57 AM
RE: Love In Silence - de Alisia-chan* - 02-08-2009, 02:53 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 02-08-2009, 05:36 PM
RE: Love In Silence - de Alisia-chan* - 03-08-2009, 12:17 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 03-08-2009, 01:20 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 03-08-2009, 11:45 PM
RE: Love In Silence - de Alisia-chan* - 03-08-2009, 11:49 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 16-09-2009, 08:20 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 18-09-2009, 10:17 AM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 18-09-2009, 07:01 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de ellamanu - 19-09-2009, 04:29 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 04-10-2009, 10:55 AM
RE: [naruto]Love In Silence - de starnight - 04-10-2009, 12:48 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 04-10-2009, 07:10 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de starnight - 04-10-2009, 09:52 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 10-10-2009, 08:28 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Alisia-chan* - 02-11-2009, 10:09 PM
RE: [naruto]Love In Silence - de Verrine - 26-11-2009, 11:55 PM
RE: Love In Silence - de Manami_Uchiha - 04-12-2009, 07:28 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 10-12-2009, 11:44 AM
RE: Love In Silence - de Verrine - 01-01-2010, 06:40 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 10-01-2010, 12:14 AM
RE: Love In Silence - de Alisia-chan* - 10-01-2010, 01:40 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 17-01-2010, 05:03 PM
RE: Love In Silence - de starnight - 17-01-2010, 06:39 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 18-01-2010, 08:56 PM
RE: Love In Silence - de Minnie - 18-01-2010, 10:31 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 22-01-2010, 06:47 PM
RE: Love In Silence - de Minnie - 22-01-2010, 07:14 PM
RE: Love In Silence - de Khonsu - 22-01-2010, 07:25 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 05-02-2010, 07:52 PM
RE: Love In Silence - de A'Svear - 05-02-2010, 10:26 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 08-02-2010, 12:30 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 15-02-2010, 12:12 AM
RE: Love In Silence - de Tyna-sama - 16-02-2010, 01:37 AM
RE: Love In Silence - de Verrine - 19-02-2010, 09:37 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 26-02-2010, 08:36 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 05-03-2010, 08:09 PM
RE: Love In Silence - de Verrine - 15-03-2010, 11:42 AM
RE: Love In Silence - de Verrine - 17-03-2010, 06:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Caress the silence History 2 3.207 18-04-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: History


Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)